Ekstra Bladet

Baestet i anti-hadkampagn­e: Superfedt at give fuck-fingeren

- TORSTEN RUUS ruus@eb.dk

’Hate is so 2018’.

Det er slagordet over Jens ’Baestet’ Dalsgaards nøgne overkrop. Den danske muskelmand har et stykke tid optrådt på plakater i skokaeden Biancos butikker rundt omkring i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge.

Han blev isaer kendt i Danmark efter Ekstra Bladets reportage om ham i 2016 med forsiden ’Jens var manden alle frygtede: Jeg brugte vold som vaerktøj’.

På et skilt over det 100 kilo tunge fitness-faenomens mave står der ’Hate different’ eller på jaevnt dansk: Had forskellig­t!

– Ja ja. Det er mig, bekraefter ’Baestet’, da Ekstra Bladet ringer og spørger til den nye, usaedvanli­ge kampagne for fodtøj.

Provokeren­de

Jens Dalsgaard skynder sig at understreg­e, at hadet skal opfattes ironisk og som en satirisk kommentar til en del moderne menneskers hang til at mobbe folk, der ikke ligner hr. og fru Danmark.

I kampagnen er Jens Dalsgaard i selskab med andre profiler, der skiller sig ud ved at vaere en del aeldre, mere kurvede eller mindre naturlige end de fleste.

– Det er superfedt at give fuck-fingeren til de der typer på de sociale medier, som går amok over andre menneskers vaeremåde og udseende. I min verden ville det vaere kedeligt, hvis vi alle var ens. Vi risikerer at komme til at ligne robotter, Jens Dalsgaard.

– Opfatter folk, at kampagnen er ironisk?

– Den er provokeren­de, men hvad andre taenker, må de selv om. På de sociale medier har nogle spurgt: Hvad har du gang i? Men jeg er vant til, at folk har fordomme om mig og mit udseende, siger Jens Dalsgaard.

’Baestet’ har tusinder af følgere på de sociale medier og er en kendt skikkelse i det internatio­nale bodybuilde­rmiljø. siger

 ?? PR-FOTO ?? Bodybuilde­ren ’Baestet’ er nu frontfigur i en reklamekam­pagne for skokaeden Bianco.
PR-FOTO Bodybuilde­ren ’Baestet’ er nu frontfigur i en reklamekam­pagne for skokaeden Bianco.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark