Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Modsat gårsdagens lette toner, er der i dag lidt mere tyngde at forholde sig til. Ikke at smilene ligefrem stivner, men folk har nok en tendens til at vaere lidt mindre overbaeren­de med hinanden i dag, end de var i går. I går flød samtalerne let, i dag går det mere traegt for sig.

LØVEN 23/7-23/8

Økonomien er på tapetet i dag, og den skal måske ses efter i sømmene engang. Der kan vaere ting du har overset, isaer i forbindels­e med offentlige instanser. Har du brug for at give dem et ring, så vent eventuelt til i morgen, de kan vaere tunge at danse med, netop i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du går efter målet i dag, du går efter guldet, men der kan måske vaere en masse sølvmedalj­er i vente. Forstå det ikke negativt, den guldbestrø­ede vej er dog en sjaeldenhe­d. Den direkte vej til målet er sjaelden. Vejen til ens mål, er ofte brolagt med omveje. Fat mod.

TYREN 21/4-21/5

Du har lyst til at vaere kreativ, og du har lyst til at udfolde dine evner indenfor det kreative felt, sikkert med en hobby, hvor detaljer spiller en stor rolle. Men netop detaljerne kan have vanskeligt ved, at laegge sig i de rette folder i dag. Du må finde en grimasse, der kan passe.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du mangler ikke lyst, mod og tro på tingene. Du er fuld af håb, planer og drømme, og vil gerne ud i verden, og give dit besyv med. Du kan dog blive mødt af mange i dag, som ikke er i samme gode humør, det er den dårlige nyhed. Den gode nyhed er, at det vender i morgen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du planlaegge­r at rejse, eller at opleve noget nyt, planlaegge­r du det ofte til punkt og prikke. Du kan i dag isaer vaere kritisk overfor folks forslag, om det ene og det andet. Du vil have rene ord for pengene. Det er også fint, men taenk over ikke at vaere alt for hård i maelet.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I ens hjem er der ofte en masse der skal gøres, og nu foråret er her, kunne det vaere i dag du havde lyst til at få gjort forårsrent. Når det kommer til stykket, kan det dog godt vaere, at du mener, at det alligevel er for stor en mundfuld. Mindre kan gøre det. Tag det i etaper.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil mest vaere i humør til at vaere alene i dag. Du kan ikke lige overskue den store maengde mennesker omkring dig, som du ellers har kunnet det de seneste par dage. Du er ikke alene om følelsen, du er nok bare blandt de få, der er klog nok til at tage den alvorligt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag banker fortiden på. Det skal man ikke nødvendigv­is tage tungt, det gør fortiden af og til, også med ting man forlaengst selv mener at have lagt bag sig. Man kan altid tage det som en kaerkommen chance for, at komme til bunds i et par haengepart­ier. Se lyst på det.

KREBSEN 22/6-22/7

Trafikken er ofte en vanskelig størrelse. Samtidig opstår der let konflikter med autoritete­r i dag. Det er nok ikke den bedste dag, at diskutere med togets personale, eller med Politiet, om en eventuel fartbøde. Det er der nu heller ikke fare for, indstil dig på lang rejsetid.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har et par tanker om din vennekreds i dag, hvor du foretraekk­er at kende folk taet og godt, ned i mindste detalje. I dag kan du isaer føle, at det er nødvendigt at få sat en stopper for relationer, der ikke er taette nok. Det er sådan set fornuftigt nok, men sov gerne på det til i morgen.

FISKENE 20/2-20/3

Der kan vaere en sten i skoen, i forbindels­e med dit parforhold i dag. Det kan ikke altid vaere gnidningsf­rit med kaerlighed­en. Husk at man aldrig ved, hvordan det er at vaere i en andens sko. Er du single, savner du én at dele hverdagen med, gnidningsf­ri eller ej.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark