Ekstra Bladet

DER FINDES KUN ÉN LARS

- Ansvarshav­ende mail: poma@eb.dk

I GÅR morges blev jeg vaekket af en sms fra en af mine medarbejde­re: ’Så har Privat-Lars da godt nok vaeret i gang på Twitter i nat. Har du set det?’ Det havde jeg ikke. Jeg havde sovet og var lykkelig uvidende om den rasende kamp, Lars Løkke Ras

kaempet med kendte tv-vaerter, mussen havde den fiktive Kirsten Birgit fra ’Den Korte Radioavis’ og alle andre, der var vågne.

LØKKES raseri var rettet mod Ekstra Bladet.

VI havde afsløret, at han havde optrådt som bisidder for sin kone, da hun blev indkaldt til et krisemøde med sin chef, rektoren for N. Zahles Gymnasiesk­ole i København. Samtalen førte ikke til, at konflikten blev løst, men tvaertimod at Sólrun Løkke Rasmussen blev opsagt. DET er det, man på almindelig dansk kalder en fyring, men ikke når man er Privat-Lars med alle følelser i klemme.

MENS jeg lå og sov sødeligt, bombardere­de PrivatLars også mig med beskeder. Han kraevede dementi, avisen stoppet og han brugte hashtagget #fakenews. Denne nat skyllede de Trumpske bøl-

Mens jeg lå og sov sødeligt, bombardere­de Privat-Lars også mig med beskeder

ger fra USA ind over Danmark.

DA jeg endelig laeste Privat-Lars’ beskeder tirsdag morgen, spurgte jeg ham meget naturligt, hvad han mente var forkert. Det savner jeg stadig svar på, selvom kravet om dementi blev gentaget igen og igen.

KORRESPOND­ANCEN fortsatte langt op ad formiddage­n, selvom jeg formoder, at Privat-Lars nu var kommet på arbejde og var skiftet til Arbejds-Lars. Det var da godt, Danmark ikke var midt i en krise denne formiddag. TILBAGE står, at Sólrun Løkke Rasmussen er stoppet som laerer på N. Zahles Gymnasiesk­ole, og at Danmarks statsminis­ter troppede op som bisidder for sin kone. Det sidste undrer en lang raekke forvaltnin­gseksperte­r sig over, fordi Løkke jo i kraft af sit embede har magten til at aendre hele N. Zahles Gymnasiesk­oles fremtid.

DENNE sag viser igen, at kun Løkke tror, der kan skelnes mellem Privat-Lars og Arbejds-Lars. Der findes kun én Lars Løkke Rasmussen, og han har igen udvist ufattelig dårlig dømmekraft.

Laes reportage side 6, 7 og 8

 ?? ARKIVFOTO: FINN FRANDSEN ?? Lars Løkke bombardere­de Poul Madsen med beskeder.
ARKIVFOTO: FINN FRANDSEN Lars Løkke bombardere­de Poul Madsen med beskeder.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark