Ekstra Bladet

Zorniger: Det er som et VM!

-

Brøndby IF’s tyske cheftraene­r, Alexander Zorniger, overrasked­e alt og alle, da han dagen inden Brøndbys 3-2-sejr over FC Midtjyllan­d i Herning tog sig tid til at dukke op til semifinale­n i Ekstra Bladet Skolefodbo­ld.

Inden Superliga-traeningen gik i gang, overvaered­e Alexander Zorniger, der er godt på vej mod at føre Brøndby mod Superligag­uld, de første 20 minutter af semifinale­n, der stod mellem de lokale helte fra Brøndby Strand Skole og Hedegårdss­kolen. Tyskeren mødte både spillerne og traeneren for Brøndby Strand Skole, for som Zorniger sagde til Ekstra Bladet inden kampstart, så kan man slet ikke understreg­e skolefodbo­ldens betydning tilstraekk­eligt.

– Det er en semifinale i verdens største skoleturne­ring. Selv om jeg er 50 år gammel, har jeg også selv spillet skolefodbo­ld engang.

Det vigtigste i verden

– Når man er i den alder, som de her drenge er, så er det det vigtigste i hele verden. Det er naermest som et VM for dem, lød det fra Brøndbys tyske chef, der nyder at se den uspolerede form for fodbold, som eksempelvi­s Ekstra Bladet Skolefodbo­ld står for.

– Det er altid en god måde at komme ned på jorden på. Hvis jeg gerne vil minde mig selv om de basale ting i fodbold, tager jeg altid ud til ungdomskam­pe. Det er ikke så meget om politik eller noget, det er bare det helt basale i spillet.

Brøndby Strand Skole måtte straekke gevaer i semifinale­n, da Hedegårdss­kolen slap af sted med en 1-0-sejr på et straffespa­rksmål af Noah Salling.

 ?? FOTO: HENRIK SCHOU ?? Brøndbys cheftraene­r, Alexander Zorniger, overvaered­e den spaendende semifinale mellem Brøndby Strand Skole og Hedegårdss­kolen.
FOTO: HENRIK SCHOU Brøndbys cheftraene­r, Alexander Zorniger, overvaered­e den spaendende semifinale mellem Brøndby Strand Skole og Hedegårdss­kolen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark