Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag har du mod for hele to personer. Du går med krum hals til dagens opgaver. Der kan vaere folk, der vil kalde dig for enøjet, eller måske ligefrem fanatisk. Men du ved bare hvad du mener og du er kompromisl­øs. Hvis du ser uretfaerdi­gheder, handler du også resolut på dem.

LØVEN 23/7-23/8

Du er optaget af dine penge, og i dag kan du med fordel ringe til det offentlige, hvis det er dér noget skal justeres. Det kan tilmed vaere du har penge til gode, for hårdt arbejde, du naermest havde glemt du havde udført. Der kan også laves afdragsord­ninger, om nødvendigt.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du gå mere klart efter dine ønsker, og handle efter dine ambitioner. Du vil have en god viljestyrk­e, og du vil vaere svaer at ryste i troen. Der kan vaere folk der mener, at du tror lige lovligt meget på dig selv. Men du mener, at skal man gøre noget, skal det gøres ordentligt.

TYREN 21/4-21/5

Du er fortsat i humør til at dyrke en hobby, hvor kreativite­t spiller en rolle. I dag kan du virkelig bide dig fast, og blive ved til alt er som det skal vaere. Kun det bedste er godt nok til dig i dag. Enten kan du lide det faerdige resultat, eller også kan du ikke. Det er enten/eller.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er der bedre nyt til dig, end der var i går. Du havde lyst til at komme på farten, og til at komme ud med dine mange budskaber. Men folk var måske ikke i samme grad imødekomme­nde, som du var det i går. I dag vil de dog slet ikke kunne stå for din gennemslag­skraft.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil i disse dage vaere meget bevidst om, hvad du har lyst til at opleve, og bruge energi og ressourcer på, men også hvad du bestemt ikke har lyst til. Det er også fint, uden prioriteri­nger, kommer man måske ikke til at opleve dét, man virkelig ønsker sig. Traef endelig valg.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil foretraekk­e at vaere hjemme, og du vil gå meget i dybden med noget. Det kan vaere du er interesser­et i slaegtsfor­skning, eller andet der vedrører din egen historie. I dag kan du få øje på detaljerne. Skal du på job, må du tage aftenen og natten til hjaelp.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du tager endnu en dag alene i dit eget selskab. Du vil i dag isaer kunne få ny energi, hvis du har følt dig tappet på det seneste. Ved at vaere kompromisl­øs omkring at forlange, at tiden lige nu handler om dig, kan du også vaere noget mere for dine naermeste fremadrett­et.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Fortiden er ikke altid let at blive klog på, men i dag kan du gøre et haederligt forsøg. Vi siger altid at vi skal lade fortiden hvile, men af og til, kraeves der en refleksion. En refleksion der netop hjaelper til at lade fortiden hvile, fordi man tager ved laere af den.

KREBSEN 22/6-22/7

Der er fortsat en masse du skal nå, men samtidig har du følt dig en anelse forsinket. Man kan ikke altid nå det hele. I dag har du dog en god maengde energi til din rådighed. Du vil ikke sådan uden videre give op, og derfor vil du saette alt ind på, at nå det hele, trods udfordring­erne.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din vennekreds er fortsat dét der optager dig. Du vil konfronter­e de venner, du ikke mener du ser nok. Der er ingen gylden middelvej, enten skal I ses noget mere, eller også skal I droppe relationen. Det kan lyde stejlt, men du mener helt klart, at man skal investere i venskab.

FISKENE 20/2-20/3

Hvis du er single, vil du i den grad saette alt ind på at få dig en partner her i livet. Men du vil ikke tage den første den bedste, du vil tvaertimod nøjes med den bedste. Du kan nemlig ikke nøjes med andet end det bedste lige nu. Er du i forhold, kan du nu vaere hudløst aerlig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark