Ekstra Bladet

DERFOR SAGDE REMEE NEJ TIL MERE ’X FACTOR’

LØNNEN BLEV AFGØRENDE: Vil ikke finde sig i at få mindre i løn end Blachmann

- JULIE KRAGH PERNILLE CHRISTENSE­N jukr@eb.dk; pc@eb.dk

Når TV 2 blaender op for en ny saeson ’X Factor’ til naeste år, bliver det med Thomas Blachman og to ny dommere bag bordet med det store X.

Den skaldede speedsnakk­er har meldt sig klar til at flytte med ’X Factor’ fra DR til TV 2, mens Sanne bliver og er med til at starte et nyt format op på den licensfina­nsierede kanal. Remee har indtil nu blot sagt, at formatet må fortsaette uden ham.

Paent nej tak

Nu afslører Remee, at det er et spørgsmål om penge, der har afgjort hans ’X Factor’fremtid.

– Grunden, til at jeg til sidst og efter lang tids overvejels­e takkede paent nej til ’X Factor’ 2019, var, at jeg kraevede det, der hedder ’favourite nations’. Det var samme princip, som da jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen anden, men heller ikke mindre, skriver Remee i en sms til Ekstra Bladet.

Handler om vaerdighed

Med andre ord må det formodes, at Remee ikke vil finde sig i, at hans gode kammerat og ’X Factor’-konkurrent Thomas Blachman får mere i løn end ham selv.

– En ting er, at ressourcer­ne til at udvikle talenterne skal vaere ligevaerdi­ge, men det vigtigste for mig var vaerdighed­en og princippet, da jeg altid investerer enormt meget af mig selv i ’X Factor’, og faktisk statistisk har leveret de bedste resultater i verden som dommer, skriver han videre.

Princippet er afgørende

For Remee er lønnen i kroner og øre ikke det afgørende. Det er princippet i, at dommerne får det samme. I sin sms til Ekstra Bladet skriver han, at han var klar til at give forskellen i den løn han og Blachman blev tilbudt til velgørenhe­d.

– Jeg ville hellere end gerne solidarisk have givet difference­n til charity, det er udelukkend­e princippet i det, understreg­er han.

Remees principiel­le lønovervej­elser har trukket langt ud, erkender han. Det har ikke vaeret nemt for den 43-årige nu eks-dommer, der holder så meget af ’X Factor’formatet og alt omkring det.

Vil savne tossen Thomas

– Jeg er faktisk ked af, at jeg overfor BLU og TV2 trak den så langt og har brugt velmenende folks tid, men alting sker af en grund, og jeg er sikker på, at det nye panel bliver helt rent, frisk og supergodt, det er stadig verdens bedste tv-format, og nu får jeg også tid til at udvikle mig lidt, skriver han og fortsaette­r:

– Kommer til at savne den tosse til Thomas og hele det fantastisk dygtige BLU-team meget, men det bliver også sjovt at følge udefra. Jeg har til tider følt mig så symbiotisk med ’X Factor’, at man skulle tro nogen havde uploadet formatet inde i mig, joker han.

– Og det er jo vigtigt at få opgraderet sine programmer en gang imellem.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Ligeløn, tak!Remee vil ikke finde sig i at få mindre i løn end Thomas Blachman.
FOTO: MOGENS FLINDT Ligeløn, tak!Remee vil ikke finde sig i at få mindre i løn end Thomas Blachman.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Remee har truffet en svaer principiel beslutning.
FOTO: MOGENS FLINDT Remee har truffet en svaer principiel beslutning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark