Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vores politikere er jo helt tabt på gulvet. Politikern­e kan godt finde ud af ved lov at forbyde halekuperi­ng af hunde, men man må (indtil videre) gerne penis-kupere små drenge?

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at Søren Pind (V) er regeringen­s landsbytos­se. Han sammenlign­er forbud mod omskaering af drenge med nazisme og tror, at det vil få jøderne til at flygte til Sverige. Omskaering­sforbud har intet med nazisme at gøre, og Sverige er vel Europas farligste land for jøder. Søren Pind er en maerkelig mand.

Nicolai Sennels København

at angående religionsf­riheden i forhold til barnets forhudsret og burkaforbu­d er det så vidt vides forbudt at rende nøgen rundt i det offentlige rum, og hvorfor det? Hvis man kan forbyde det, kan man vel også forbyde burkaen og give barnet ret til sin egen forhud, indtil vedkommend­e selv er myndig og dermed kan bestemme over sin egen krop. Til dem, som argumenter­er for burkatilla­delse, er der SM-klubber (ligesom der er nudistklub­ber og områder), og hvis man som myndig vil have fjernet forhuden, så er det også tilladt. Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at største revolution­aere helte, verden har haft, er Che Guevara, Fidel Castro og Nelson Mandela, fordi de kaempede for folket og for at fjerne den økonomiske ulighed og skabe social retfaerdig­hed. Derfor er Che, Fidel og Mandela den dag i dag stadig højt elskede af det boliviansk­e, cubanske og sydafrikan­ske folk. Også i mange andre lande rundt om i verden er de store forbillede­r takket vaere den kamp, de tog op mod social uretfaerdi­ghed. Det, Fidel og Che ville skabe med revolution­en, var et samfund uden fattigdom, udnyttelse og undertrykk­else. Nelson Mandela var sydafrikan­sk praesident og var en af landets førende anti-apartheid aktivister og kaempede ligeledes mod undertrykk­else og ulighed.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark