Ekstra Bladet

JEG VIL HJEM TIL BRØNDBY

– Jeg kan godt se mig selv i en større klub i naeste saeson, men vil slutte i Brøndby, siger Daniel Wass

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Daniel Wass har stadig mange år tilbage af karrieren. Men drømmen er, at den på et tidspunkt kommer til at slutte, hvor det hele startede – i Brøndby.

– Det skal ikke vaere en afdanket Daniel Wass, der vender hjem til Brøndby. Til den tid vil det vaere en topmotiver­et spiller, som forhåbentl­ig slutter af der. Det har hele tiden vaeret min store drøm, forklarer Daniel Wass til Ekstra Bladet.

Følger med på tv

Fra Vigo i det nordvestli­ge hjørne af Spanien følger han indgående med i den aktuelle succes på Vestegnen.

– Med et blå-gult hjerte er jeg utrolig glad for, at det går så godt. Som de har spillet hele saesonen, fortjener de virkelig at vinde guld, mener Daniel Wass og ser parallelle­r til den spillestil, Celta Vigo praktisere­de med succes sidste saeson.

– Brøndbys spillestil ligner meget den måde, vi spillede på sidste saeson, hvor vi var i Europa League-semifinale­n. Et hårdtarbej­dende mandskab med højt pres, hvor det handler om at komme ud over stepperne. Det er stor godt, Brøndby har fået den stil, mener Daniel Wass.

Nørgaard binder det sammen

Daniel Wass har på det seneste set Brøndbys sejre over FC København og FC Midtjyllan­d live. Og når han ikke selv er i aktion for Celta Vigo i La Liga, sidder han klistret til fladskaerm­en.

I jagten på guldet har specielt en spiller imponeret Daniel Wass hos Brøndby.

– Jeg synes, Christian Nørgaard har udviklet sig fantastisk. Han binder det hele sammen på Brøndby-mandskabet. Jeg er overbevist om, at han har en lys og lovende fremtid, pointerer Daniel Wass.

De fortjener virkelig at vinde guld

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Nøglespill­er
Daniel Wass er parat til et sommerskif­te til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre saesoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo.
FOTO: ALL OVER PRESS Nøglespill­er Daniel Wass er parat til et sommerskif­te til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre saesoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark