Ekstra Bladet

Lars Løkke og Sólrun har mistet dømmekraft­en

-

Det er svaert ikke at falde for true love, og jeg må erkende, at billederne i Ekstra Bladet af statsminis­terparret Lars Løkke Rasmussen og hans kone, Sólrun, i forbindels­e med endnu en drønhamren­de, ødelaeggen­de personlig sag får mit hjerte op i det røde felt.

Der er ingen tvivl om, at de to mennesker elsker hinanden inderligt. Så inderligt, at det gør ondt, når man ikke selv fik den gave i livet.

I hvert fald kun

MEN DE TO,

i små portioner.

der mødte hinanden som helt unge, har tydeligt bevaret gnisten, den gnist, der ikke bare skyldes kaerlighed, men så sandelig også sex.

Hvor er det så trist, at de ikke bruger den lykke mellem to mennesker bedre, end tilfaeldet er.

Hvor kunne de have hjulpet hinanden, hvis de ikke bare havde lukket sig inde i deres egen lille verden, hvor ingen af dem har blik for, hvad der er ret og rimeligt.

DET ER BARE I

orden, alt hvad de to gør. De kan i deres egen lukkethed bekraefte hinanden, og derfor kan den store kaerlighed blive ødelaeggen­de for begge parter.

Den sidste sag, som Ekstra Bladet redegjorde for er efter min opfattelse meget alvorlig.

Her har landets statsminis­ter, Lars løkke Rasmussen, helt og aldeles mistet al sund dømmekraft, og det gaelder så sandelig også hans kone, Sólrun.

HUN HAVDE ET OG DET VAR ÅBENBART,

i denne uge,

ønskejob som laerer på balletskol­en under det Det Kongelige Teater, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med Birgitte Haarder, gift med Bertel Haarder, fremtraede­nde Venstre-mand med mange ministerpo­ster bag sig.

Det er for en folkeskole­laerer et meget eftertragt­ede job, og derfor kan man godt forstå, hvis man vil gøre meget for at bevare det, hvis man er ved at miste sin arbejdspla­ds.

hvad der skete, da Lars Løkke, blaendet af kaerlighed, trådte til som vaebner for sin Sólrun, da hun blev indkaldt til møde med ledelsen på N. Zahles Gymnasiesk­ole, der også står for ledelsen af balletskol­en på Det Kongelige Teater.

Hvor kunne de have hjulpet hinanden, hvis de ikke bare havde lukket sig inde i deres egen lille verden

 ?? FOTO: THOMAS LEKFELDT/RITZAU SCANPIX ?? .
FOTO: THOMAS LEKFELDT/RITZAU SCANPIX .
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark