Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du få virkelig god kontakt til dig selv, og forstå dig selv, ikke mindst dine valg, som altid medfører konsekvens­er. Det er ikke altid rart at se sig selv i spejlet, det er ikke altid let at vaere aerlig. I dag vil du dog vaere klar til at tage skridtet fuldt ud. Gør det endelig.

LØVEN 23/7-23/8

Din familie er i fokus i dag. Den hjemlige arena er dér hvor slaget skal stå. Det gaelder hvad enten du rent faktisk har en familie af kød og blod, eller hvis vi blot taler om folk, du har valgt at leve taet på, og lukke ind i dit hjem. Det går lettest, hvis alle bidrager, og du gør dit.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har brug for at traekke dig lidt, du vil ikke vaere til rådighed for andre mennesker. Det kan vaere du møder kritik, men du er helt og aldeles ligeglad, du ved hvem du er, og du har ikke brug for andres vurderinge­r i dag. Du stoler så rigeligt på dine egne aerlige vurderinge­r.

TYREN 21/4-21/5

I dag er du villig til at se livets realiteter i øjnene, specielt i forhold til dine relationer. Man kan kraeve og kraeve, men man kan også give. En relation er aldrig bedre, end man selv er villig til. Det gaelder saerligt kaerlighed og parforhold, hvor du er din opgave voksen nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan du nå en bunke, og isaer få tilfredsst­illet din nysgerrigh­ed på områder, du laenge godt har vidst, at du skulle tage fat på. Det kan vaere rart at nyde alt dét man allerede har opnået, og sole sig derved. Men af og til skal der nyt liv, nyt lys, ny kraft og vitalitet til. Vaer åben.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din vennekreds er det bedste guld du har, og det indser du i dag, og maerker hvor vigtigt det er, at du accepterer dine venner, for dem de er, og at de accepterer dig, for den du er. Du vil gerne lytte til eventuel kritik, og giver også gerne venlig kritik. Der er tale om aegte venskab.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag tager du ansvar, du er målrettet og belutsom, du arbejder hårdt for tingene. Du har respekt for dig selv, dine valg og dine erfaringer. Du er villig til at arbejde for at laere endnu mere, og du er også villig til at indse hvor tingene halter. Du har respekt for autoritete­r og deadlines.

VAEGTEN 24/9-23/10

At vaere bevidst om ens økonomi, er ofte en nødvendigh­ed, hvis hverdagen skal haenge sammen. Det kan vaere smerteligt at tage ansvar fuldt ud, på dette område. Du kan godt udvide kassekredi­tten gang på gang, men i dag saetter du virkelig taering efter naering.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Når det kommer til at ville noget med tingene, er du ualmindeli­gt aerlig overfor dig selv, og dine omgivelser i dag. Du siger gerne højt hvad du vil, og du erkender også hvor du virkelig skal arbejde for at komme i mål. Så kan du også bedre modtage opbakning og hjaelp.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag går du i kødet på, og helt ind under huden på, en saerlig interesse af dine. Det ville i hvert fald vaere oplagt at gøre det, du vil i dag både kunne høste frugten af dine erfaringer, men samtidig vil du også kunne nå nye dybder såvel som højder. Tag fat, så meget du kan.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag møder du verden med åben pande, du er villig til at give noget, og til at stikke naesen frem, og du er ikke bange for eventuelt at møde drøje hug undervejs. Du har en god selvfølels­e og selvtillid disse dage, og står ved hvem du er, med alle eventuelle fejl og mangler. Nyd det.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil planlaegge en masse i dit hoved i dag. Du vil vaere villig til at erkende, hvis du eventuelt mangler udfordring­er og spaending. Ofte er det ellers lettere at lyve lidt for sig selv, og ignorere en eventuel utilfredsh­ed. I dag tager du tøjlerne, og sadler om, hvis det er nødvendigt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark