Ekstra Bladet

Hvad siger de egentlig

-

Ditte Okman skrev i Ekstra Bladet (28.4.) således: ’Jeg ved sgu ikke, hvorfor man slaeber en flok glade tosser hele vejen om på den anden side af jorden, betaler i dyre domme for transport af udstyr, månedlangt ophold for produktion­sholdet med hotelovern­atninger og forplejnin­g, sørger for laegestab til medvirkend­e, forsikring­er, køretøjer, diverse tilladelse­r og så videre, når man kan få hele skidtet og lidt laegeassis­tance over sygesikrin­gen, hvis lortet blev optaget på Furesøbad i Farum.’

Ja, taenk, det undrer jeg mig også en hel del over. Ikke at jeg braender for at se ’Divaer i junglen’, men der er mange andre interessan­te dansksprog­ede programmer, som TV3 sender uden undertekst­er på.

Jeg og 800.000 andre danskere har nedsat hørelse, og mindst 300.000 af os er afhaengige af undertekst­er på dansksprog­ede programmer. Desvaerre er det sådan, at TV3 og andre danske kommerciel­le tv-stationer aldrig tekster dansksprog­ede programmer. Jeg har forsøgt at få en dialog med TV3 om emnet. Desvaerre uden resultat. TV3 vil gerne have vores penge, men ikke vaere med til at tekste de danske programmer. Vi er da også med til at betale for, at hørende kan få tekstet de fremmedspr­ogede programmer.

Leon Otto Carlsen Formand for Høreforeni­ngens tilgaengel­ighedsudva­lg

 ?? FOTO: TV3 ?? Leon Otto Carlsen er vred over, at blandt andre TV3 ikke saetter undertekst­er på danske programmer som for eksempel ’Divaer i junglen’.
FOTO: TV3 Leon Otto Carlsen er vred over, at blandt andre TV3 ikke saetter undertekst­er på danske programmer som for eksempel ’Divaer i junglen’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark