Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu er vi heldigvis sluppet for storkonfli­kt, og tillykke til alle dem, der nu får lønforhøje­lse. Men hvad får vi pensionist­er? Intet! Og vi har ingen fagforenin­g, vi kan henvende os til. Det er da ikke fair. Jytte Sørensen Vallensbae­k

at jeg siger tillykke til de offentligt ansatte med deres lønfest. Men regningen kommer i form af ny inflation, øgede afgifter og gebyrer, stigende renter og forringet konkurrenc­eevne. Pensionist­er og efterlønne­re får ingen del i festen, men skal blot betale for den – er det solidarite­t?

Torben Hansen

Gl. Landevej

Trige

at det er på tide, vi får et pensionist­parti. I øjeblikket er naesten alle partier revnende ligeglade med os folkepensi­onister, fordi vi oftest ikke råber op og stiller krav. Folkepensi­onisterne har i årevis ikke fået noget i forhold til andre.

Et pensionist­parti kan gå hen og blive landets største parti. Jeg har spurgt AEldre Sagen, om ikke det var en idé, at de startede et sådant parti, men fik den besked, at AEldre Sagen er en upolitisk forening. Mogens Løsekraut Helsingeve­j 150 A Frederiksv­aerk

at jeg siger tak til foreningen For Frihed, som holdt en mere relevant 1. maj-demonstrat­ion i København end det traditione­lle cirkus fra forrige årtusind.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at Danmark er bagud i kampen mod unges rygning. Men vi kan laere af Island.

Her har man haevet prisen og gemt cigaretter­ne vaek i butikkerne.

Samtidig har man støttet unges deltagelse i fritidsakt­iviteter og givet dem mere tid hjemme i familien. Resultatet er, at langt faerre unge ryger. De erfaringer skal vi laere af. Både i forhold til unges rygning og forbrug af alkohol.

Kristian S. Larsen Folketings­kandidat for Kristendem­okraterne Skanderbor­g-kredsen Hassellund­en 55 Esbjerg Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark