Ekstra Bladet

Offers datter: Vi savner vores far meget

-

Det har vaeret et frygteligt år for Roine Gustavsson­s datter, Jasmine Lindström, siden hun fik den oprørende besked om, at hendes far var død på meget bestialsk vis i Danmark.

– Det har vaeret meget svaert for os at gå igennem, og det er stadig frygteligt svaert. Man tror jo, at ens far skal dø naturligt og ikke få frataget livet af nogle andre, siger Jasmine Lindström, der bor i Sverige.

Hun er tilfreds med, at to af de tiltalte er blevet idømt hårde straffe, men mindre glad for, at den tredje blev frikendt.

– Men der findes jo ikke nogen straf, som ville vaere nok for det, de har gjort, siger hun.

Savner ham

Hun var i retten i starten af sagen, og det var meget svaert at se på de maend, som var tiltalt for at have mishandlet hendes far.

– Jeg troede ikke, at det ville vaere så svaert, som det var, siger Jasmine, der har skulle passe sit job, og derfor ikke har haft mulighed for at følge alle retsdage i sagen i Københavns Byret, der startede helt tilbage i januar.

Nu er der sat et foreløbigt punktum i straffesag­en, mens de dømte overvejer, om de skal anke. Men for Jasmine er det ikke slut.

– Vi savner vores far meget, og vi ønsker hver dag at han var med os i livet, siger hun.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Ekstra Bladets forside 20. april 2017. ’Bare’ en røvfuld De dømte siger, at de bare gav Roine Gustavsson og hans ven en røvfuld, fordi de var brudt ind i dette kolonihave­hus.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Ekstra Bladets forside 20. april 2017. ’Bare’ en røvfuld De dømte siger, at de bare gav Roine Gustavsson og hans ven en røvfuld, fordi de var brudt ind i dette kolonihave­hus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark