Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

Drabstogt mod rivaler 27-årig affyrede 11 skud på under et minut og efterlod en tilfaeldig kvinde i livsfare

- Aw@eb.dk

NAESTVED: En 15-årig dreng kunne ikke vente de sidste to år, før han fik sit kørekort. Derfor kørte han en tur ned ad Fabriksvej. Turen endte dog brat klokken 20.09, fordi politiet stoppede den unge bilist. Drengen blev sigtet for at køre bil uden førerret. Det undersøges, hvor den 15-årige havde bilen fra. NAKSKOV: Togpassage­rer på Nakskov Banegård måtte søge daekning, fordi kugler begyndte at fyge om ørerne på dem. Det var heldigvis ikke fra rigtige gevaerer, men i stedet fra en såkaldt ’hardball-pistol,’ der skyder med plastikkug­ler. Ved hjaelp af vidneforkl­aringer fik politiet fat en 17-årig dreng, som blev sigtet efter våbenloven.

RINGSTED: Det kan vaere utrolig frustreren­de at komme igennem til borgerserv­ice, og for en 33årig mand blev det simpelthen for meget. Han truede med at skyde personalet, og det fik politiet til at rykke ud og anholde ham. Den anholdte blev løsladt efter afhøring, men vil høre fra politiet, når sagen skal afgøres.

VARDE: En kvinde kom alvorligt til skade i et faerdselsu­held. Ulykken skete i et T-kryds på landevejen mellem Tistrup og Ølgod. Kvinden er blevet bragt i behandling på Sydvestjys­k Sygehus i Esbjerg. En anden person kom til skade i uheldet.

RØNNE: Der var gang i røgen på Bornholm. Det var ikke laekre sild, men derimod byens borgere, der blev røget. En taendt cigaret startede en brand i en lejlighed på Nellikegad­e. Brandvaese­net rykkede hurtigt ud og reddede beboeren. Imens havde en anden cigaret lavet samme ulykke på en altan på Østergade.

LØGSTØR: En alvorlig motorcykel­ulykke sendte to personer på hospitalet. Motorcykle­n kørte klokken 17 ind i siden på en bil på Haugårdsve­j. Tre ambulancer og en helikopter deltog i redningsar­bejdet. Vagtchef Per Jørgensen vurderer, at personbile­n formentlig ikke har overholdt sin vigepligt.

IKAST: Politiet snuppede ved 8.30-tiden en 27årig mand for at køre bil i påvirket tilstand og uden kørekort. En time senere standsede patruljen endnu en ung mand. Den 29-årige fører var påvirket af hash og havde heller ikke noget kørekort. i

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark