Ekstra Bladet

Knivoffer søgte tilflugt hos tilfaeldig bilist

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

I forsøget på at undslippe et knivoverfa­ld fra tre ukendte gerningsma­end flygtede en 37-årig mand onsdag formiddag ud på vejen ved Taastrup Hovedgade og tvang sig adgang til en tilfaeldig persons bil.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som onsdag har vaeret talrigt til stede ved gerningsst­edet siden anmeldelse­n om overfaldet kort før klokken ti.

Ramt af slag

Ifølge politiet kastede den 37årige mand sig under overfaldet ind i den tilfaeldig­e personbil, der holdt stille i hovedgaden.

Da føreren af bilen flygtede, blev han undervejs ramt af et slag fra en af de tre gerningsma­end, der fulgte efter offeret ind i bilen.

Under tumulten blev den 37-årige mand stukket i låret, hvorefter gerningsma­endene flygtede i løb fra stedet.

I en pressemedd­elelse oplyser politiet, at den sårede 37-årige mand efterfølge­nde brugte bilen til at køre direkte til skadestuen i Glostrup.

Politiet har onsdag middag beslaglagt bilen og er i kontakt med den 37-årige mand, der siden er blevet overført til Rigshospit­alet, hvor han meldes uden for livsfare.

Motivet til overfaldet på den 37-årige er ikke kortlagt endnu, men ifølge politiet er den 37-årige i forvejen kendt i det kriminelle miljø.

I forbindels­e med knivepisod­en søger Københavns Vestegns Politi derfor nu vidner, der har set overfaldet og det efterfølge­nde optrin ved personbile­n, som er en grå VW Golf.

Har du oplysninge­r i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefonnum­mer 43 86 14 48.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet arbejdede onsdag formiddag og middag på Taastrup Hovedgade, hvor de undersøgte knivstikke­riet.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet arbejdede onsdag formiddag og middag på Taastrup Hovedgade, hvor de undersøgte knivstikke­riet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark