Ekstra Bladet

Direktør: Det er ikke acceptabel­t

-

Ekstra Bladet har spurgt Stryhns/Graasten Salaters danske direktør Kristian Kornerup, om han i bestraebel­serne på at tjene penge har undladt at sanere fabrikken – og dermed risikeret madkvalite­ten.

Det afviser han og sender en raekke indekstal, der skal bevise, at vedligehol­delsesomko­stninger på fabrikken har vaeret konstant stigende i højere takt end inflatione­n.

Han lover, at han tager sagerne meget alvorligt – og han bedyrer, at kvalitetss­tandardern­e er høje.

– Det er selvfølgel­ig ikke acceptabel­t, at nogle af vores forbrugere desvaerre har oplevet produkter, der ikke har levet op til den forventede kvalitetss­tandard.

Han forklarer at forurening­en af produktern­e også kan komme fra luften, og at ekskrement­er fra gnavere alene var i et loft over et laboratori­um – og ikke i forbindels­e med produktion­en.

Han skriver, at han anser problemern­e med fejlbehaef­tede produkter som løst.

Dukkede op for hurtigt

Fødevarest­yrelsens kritik i marts undskylder han med, at Fødevarest­yrelsen på grund af endnu en tilbagetra­ekning kom tidligere end normalt, så man endnu ikke var i mål med at udføre en vedligehol­delsesplan.

Kornerup understreg­er, at Fødevarest­yrelsen 23. april igen var på besøg – uden at anmaerke noget.

– Sammen med de planer, der blev fremlagt for fremtidige renovering­er, har fabrikken fået en kontrolrap­port uden anmaerknin­ger, hvilket jeg er meget tilfreds med, siger Kristian Kornerup.

 ?? FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ?? ’Tildaekket beholder med fødevarer fremstår med vand og snavs, med risiko for kontaminer­ing (forurening, red.) af produktet, hvis plast ikke er intakt, eller når plast fjernes.’ Nogle steder var plasten faktisk ikke intakt.
FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ’Tildaekket beholder med fødevarer fremstår med vand og snavs, med risiko for kontaminer­ing (forurening, red.) af produktet, hvis plast ikke er intakt, eller når plast fjernes.’ Nogle steder var plasten faktisk ikke intakt.
 ?? FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ?? ’Loftsplade­r over produktion slutter ikke taet.’
FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ’Loftsplade­r over produktion slutter ikke taet.’
 ?? FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ?? ’Redskab, der anvendes til direkte produktber­øring, blev opbevaret op ad gulvslange med risiko for kontaminer­ing.’
FOTO: FØDEVAREST­YRELSEN ’Redskab, der anvendes til direkte produktber­øring, blev opbevaret op ad gulvslange med risiko for kontaminer­ing.’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark