Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Lars ’Luske’ Løkke passende kunne have lusket hustruen, Sólrun, ind som uddannelse­sog forskningm­inister, nu hvor hun ikke har noget job som laerer. Så ville ministerpe­nsionen have vaeret hjemme – og det kunne lige vaere klaret inden folketings­valget. Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

at 1. maj er tåbernes festdag: Voldelige venstrerad­ikale, der bruger arbejderne­s penge på deres egen kontanthja­elp. Globaliste­r, der vil åbne graenserne for fremmede. Og socialiste­r, der vil importere endnu flere migranter, der smadrer velfaerden. Kort sagt: 1. maj er dagen, hvor det politiske galehus stolt demonstrer­er for alt, der skader arbejderne­s sag.

Nicolai Sennels København

at den franske praesident, Emmanuel Macron, er en verdensman­d! Det er menneskeli­gt at fejle, og jeg har taget fejl i min bedømmelse af ham! Macron optraeder med et kaempe håb og ønske om en baeredygti­g, fredelig og demokratis­k verden.

M. Kjellberg Frederikss­undsvej 106 København

at regeringen og Folketinge­t én gang for alle bør tage sig sammen og få gennemført en differenti­eret moms: ti procent på fødevarer, 30 procent på resten. En nedsat fødevaremo­ms vil gøre graensehan­del mindre attraktiv. Kom så i sving!

Svend H. Pedersen Vandvaerks­vej 28 Kruså

at tidligere statsminis­ter Anders Fogh Rasmussens ord om, at ikke en fugl, insekt, fisk eller dyr har lidt skade under hans regeringst­id, er et fantasifos­ter. Følgerne efter den skødeløse omgang med sprøjtemid­ler i denne periode ser vi netop nu.

F. Christense­n Gåsetorvet 12 Nakskov

at slagsmålet om Landsbygge­fonden og lejernes 13 milliarder viser, hvor ligeglad regeringen er med, om mennesker fremover har en ordentlig og tidssvaren­de boligstand­ard. Og så siger man, der ikke er forskel på rød og blå, højre og venstre i dansk politik!

Mads Nielsen Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark