Ekstra Bladet

Folk blev flyttet rundt i billetkaos

Caroline Wozniacki blev mandag hyldet fra udsolgte tribuner i Parken, men ikke alle tilskuere havde en fest under show-kampen

- ANDERS JUNGE ERNST aje@eb.dk

Det var en hyldest til historiebø­gerne. 12.500 tilskuere havde råbt, klappet og jublet, i takt med at Wozniacki viste sig frem på hjemmebane. Den danske stjerne var tydelig rørt og takkede ydmygt gaesterne for at møde op og gøre oplevelsen til noget fantastisk.

Desvaerre var det ikke alle, der havde en lige så underholde­nde mandag aften i Parken. For selvom størstedel­en af publikum tog del i showet, var en gruppe af de fremmødte ekstremt skuffede over det, de havde betalt for.

For adskillige tilskuere blev festen en kaempe fuser, allerede inden Wozniacki og Williams gik på banen. Et billet-kaos medførte, at en stor gruppe gaester måtte flyttes vaek fra de pladser, de havde betalt store summer for.

Lidt tumult

En af de foruretted­e var Jørgen Herold Andersen. Sammen med sin kone havde han vaeret ude i god tid, da de i januar investered­e i to billetter til 670 kroner stykket. Parret skulle sidde på langsiden foran nettet, men det blev der aendret på ved ankomsten.

– Da vi kommer ind og skal til at finde vores pladser, er der lidt tumult dernede. De, der viste os rundt, vidste ikke, hvor vi skulle sidde, og vi fik til sidst at vide, at de have bygget plateauet, hvor kampen skulle spilles, lidt for højt. Da der også var reklamer ved banen, kunne man slet ikke se noget fra de pladser, siger Andersen til Ekstra Bladet.

– Så vi blev flyttet og fik tilbuddet at sidde på raekke 22 helt ud mod det ene hjørne på en af de tribuner, der var bag baglinjen, siger han.

Samme skaebne

Andersen kan berette, at mange oplevede samme skaebne. Jørgen Herold Andersen endte således med at se dysten mellem Wozniacki og Williams uden sin bedre halvdel ved sin side.

– Der var rigtig mange, som var sure, og klimaet var virkelig dårligt der, hvor de smed folk vaek fra pladserne. Der blev flyttet rundt på rigtig mange, og de, der gav beskeden, gik rundt med mange billetter, så de må have vidst, at den var gal. Min kone tog hjem, før Caroline overhovede­t gik på banen, siger Andersen.

Den utilfredse tilskuer har forsøgt at råbe de ansvarlige op efter den sørgelige oplevelse i Parken, men efterspill­et har ikke gjort Andersen i bedre humør.

– Vi fik at vide af folkene i Parken, at vi skulle klage til Ticketmast­er, og min kone ringede så til dem tirsdag morgen. Hun startede som nummer 14 i køen, men da hun endelig kom igennem, fik vi at vide, at vi skulle ringe til Parken.

Telefonsva­rer

– Så kontaktede vi dem, men her fik vi så at vide, at vi skulle have fat i f-reklame, som er arrangører­ne. Dem ringede vi selvfølgel­ig til, men her fik vi svar fra en telefonsva­rer, der fortalte, at der ikke var tid til at besvare opkaldet, og vi skulle prøve igen senere, siger Andersen.

Ekstra Bladet har konfronter­et direktøren hos f-reklame, Mads Frederikse­n, med de triste beretninge­r fra Parken, og han vedkender, at der har vaeret problemer.

– Vi har fået nogle få henvendels­er fra personer, der er blevet flyttet. Men generelt har vi fået fantastisk feedback på hele arrangemen­tet. Både i forhold til kampen og stemningen, siger Frederikse­n.

– Det er korrekt, at der har vaeret nogle, som har vaeret utilfredse, men jeg har ikke set de pladser, de er blevet henvist til, så jeg kan ikke udtale mig om det på nuvaerende tidspunkt. Selvfølgel­ig håber jeg på, at alle har haft en god oplevelse, lyder det.

Skal evalueres

Frederikse­n understreg­er, at der vil blive taget hånd om alle henvendels­er vedrørende arrangemen­tet. Men lige nu er evaluering­en i sin spaede fase, så han har svaert ved at tale om den pågaeldend­e episode.

– Jeg er slet ikke inde i det, og jeg ser slet ikke nogen sag. Jeg kan ikke sige andet, end at vi behandler folk ordentligt. Vi skal selvfølgel­ig høre fra dem, der ikke synes, det har vaeret fantastisk, siger direktøren.

– Sammen med Parken skal vi evaluere hele arrangemen­tet, og så skal vi nok vende tilbage til alle folk. Det gaelder både dem, der har haft en positiv oplevelse – og dem, som har haft en mindre positiv oplevelse, siger Frederikse­n.

 ?? PRIVATFOTO ?? En anden utilfreds tilskuer, Marty Ettrup, tog dette billede fra sin plads, inden han og konen igen måtte forlade deres saeder. De skiftede plads tre gange.
PRIVATFOTO En anden utilfreds tilskuer, Marty Ettrup, tog dette billede fra sin plads, inden han og konen igen måtte forlade deres saeder. De skiftede plads tre gange.
 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Caroline Wozniacki vandt showkampen i Parken med 6-4, 6-3 over Venus Williams.
FOTO: JAN SOMMER Caroline Wozniacki vandt showkampen i Parken med 6-4, 6-3 over Venus Williams.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark