Ekstra Bladet

Karsten Rees kone og reality-stjerne – kendt fra ’Forsidefru­er’ og ’Divaer i junglen’ – er i dyb sorg

Janni Rees far er død

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD PERNILLE CHRISTENSE­N FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN rms@eb.dk; pc@eb.dk

Janni Ree mistede i går morges sin 70-årige far, Allan Thomsen, til kraeft efter et laengere sygdomsfor­løb.

– Jeg er i dyb, dyb sorg. Nu har min far fået fred. Han var aedt op af den møgkraeft, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Men selvom det var godt, han fik fred, er det hårdt.

Janni har tidligere fortalt, at hendes far i årevis har levet med kraeft i leveren, og at den frygtede sygdom for nylig spredte sig.

I et blogindlae­g uddyber Janni Ree den triste nyhed og takker blandt andet det hospitalsp­ersonale, der tog sig af hendes far til det sidste.

Vaerdig bortgang

– En stor tak til personalet på Bispebjerg Hospital, der i denne svaere og sorgfulde stund har gjort alt, for at min elskede far skulle få den vaerdige bortgang, han fortjente, skriver Janni på sin blog.

Hun tilføjer, at hendes far kaempede til det sidste og trods den svaere situation formåede at beholde ’sit humoristis­ke blink i øjet’, men altså ikke formåede at vinde den svaere kamp mod den sygdom, der hvert år rammer et stort antal danskere.

– Han tabte desvaerre kampen til kraeft, men kaempede til det sidste.

– Min far var elsket af alle, han havde et hjerte af guld.

Der var en sygeplejer­ske hos ham, da han åndede ud

Til Ekstra Bladet fortaeller hun, at han de seneste dage var så svag, at det var umuligt at komme i kontakt med ham.

Graedt hele natten

– Han har ikke vaeret til at komme i kontakt med de seneste tre dage, men hele familien var omkring ham. Vi spillede musik for ham, holdt ham i hånden og kyssede ham, siger hun og fortsaette­r:

– Det er hårdt at se et menneske sådan. Jeg var der ikke. Jeg var der hele dagen i går og var taget hjem for at sove. Jeg har graedt hele natten.

– Der var en sygeplejer­ske hos ham, da han åndede ud. Sygeplejer­skerne siger, at det er ret typisk, at de døende ikke vil give slip, når familien er der.

Jannis far havde til det sidste håbet, at han kunne dø hjemme hos sig selv, men da han i sidste måned faldt helt afkraeftet om, var der ingen vej uden om en indlaeggel­se.

 ??  ?? Da Janni Ree i efteråret udgav sin bog, ’Golddigger – I think not’, var det ikke til at se på hendes far, at han var alvorligt syg.
Da Janni Ree i efteråret udgav sin bog, ’Golddigger – I think not’, var det ikke til at se på hendes far, at han var alvorligt syg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark