Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- aw@eb.dk

SAKSKØBING: Kl. 8.19 tog en tur i Fakta lidt laengere end fem minutter for en 56-årig mand. Han slog ud efter personalet og blev derfor sigtet for vold. Kl. 9.10 var han tilbage i butikken, og denne gang tog politiet ham med til stationen. Han blev løsladt kl. 15.30 og var fremme ved Fakta igen kl. 16.39. Han sparkede en medarbejde­r over skinnebene­t og blev altså sigtet for vold igen KØGE: En 42-årig mand blev sigtet for tyveri, efter han havde snuppet noget legetøj ude foran en Netto-butik. Da politiet kørte ud til den 42-årige, fik de også lejlighed til at hilse på hans højgravide kaereste, hvilket politiet mener kastede lys på motivet. AALESTRUP: Der var fuld fart på en knallert, da en patruljevo­gn spottede den kl. 1.45. Patruljen satte efter knallerten, som til gengaeld flygtede ud over en graesmark. Føreren kørte galt, og i sin iver efter at komme vaek løb han direkte ind i patruljevo­gnen, der var lige i haelene. Der var ingen skader på nogen af parterne i sammenstød­et.

IKAST: En ung pige blev overfaldet og forulempet af en mand i mørkklaedt tøj i Vesterhåb. Hun havde musik i ørerne og var derfor intetanend­e, da manden grab fat i hende bagfra. Gerningsma­nden er stadig på fri fod. RØNNE: Fire drenge var ude at lave drengestre­ger onsdag, da de gik oven på flere parkerede biler. Det skabte en del ridser, og – for drengene – en del problemer, for politiet pågreb dem hurtigt.

SKIVE: Det var en spraengfar­lig kombinatio­n, en 35-årig mand blev stoppet med på Vesterled, da han kom kørende i bil kl. 13. Politiets narkometer gav både udslag for kokain og hash, hvorfor føreren blev anholdt.

SKÅRUP: En 68-årig kvinde mistede livet i en lastbilsul­ykke, da hun, efter at have stået bag et skilt, gik ud på vejen. Føreren forsøgte at undvige, men forgaeves. Kvinden blev ramt frontalt og kastet cirka 30 meter hen ad vejen. ESBJERG: Med blå blink og en tatovering under øjet har der kørt en meget solbrun mand rundt på Esbjergmot­orvejen og udgivet sig for at vaere betjent. Han har blandt andet stoppet bilister. Politiet oplyser, at han ikke er betjent.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark