Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Søren Pind (V) kunne have ventet et år med at gå som minister. Så havde vi vaelgere ikke vaeret tvangsindl­agt til at betale fremtidig ministerpe­nsion til en udefra, som ikke engang var venstreman­d. Han kan dårligt nå at komme ind i stoffet, de har jo snart fire måneders ferie. Det, han kan nå, er at haeve sin fede hyre. Efter naeste valg er han formentlig ude, men vaelgerne skal betale hans pension resten af hans liv.

Det er at svine med andre folks penge. Banditter i habitter. Amoralske hyklere. Vivian Trustrup Nyborg

at man så kan ønske tillykke med, at Danmarks største og dyreste børnehave har fået nye elever – og samtidig er sluppet af med de to vaerste klassen.

P. Berntsen

Kirke Såby i

at hvordan var det nu lige, det var? Eva Kjer Hansen (V) blev i 2016 fyret som landbrugsm­inister efter afsløring af løgn, manipulati­on og fejlinform­ering af Folketinge­t angående en ’landbrugsp­akke’ og ødelaeggel­se af miljø. Det tales der ikke om, for nu, hvor alt er glemt (det er det som regel efter 14 dage), skal hun igen vaere minister. Ovenikøbet fiskerimin­ister efter Esben Lunde, der som Eva Kjer Hansens efterfølge­r blev fyret for lignende løgne og fuskede med fiskerikvo­ter. Ja, det kan vaere svaert at følge med. Medierne har øjensynlig opgivet og deltager i den kollektive amnesti.

Men Venstre ved du, hvor du har: De tror på befolkning­ens hukommelse­stab.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus C

at når LA’s folketings­kandidat Steffen Troldtoft jagter en ikke truende ulv rundt på sin mark med sin traktor, er det et utroligt ’tilfaelde’, at der pludselig sidder en mand, som ovenikøbet er i familie med Troldtoft, i sin bil og skyder ulven.

Har politiet mon undersøgt deres telefonsam­taler? Mangler der ikke en sigtelse? Per Allan Lunding Mølleparke­n 35 K

Jels

Rødding

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark