Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vil du handle på et par af de mange ideer, du har haft på det seneste. Nu er du ikke laengere kun opfindsom og fyldt med klare visioner, nu laegger du også helt konkrete planer, og man må sige, at de er ambitiøse. Om aftenen kan du tvivle lidt på om du kan, men det kan du.

LØVEN 23/7-23/8

Du arbejder hårdt i dag, og du er slet ikke bange for at tage fat. Dine kolleger kan nok naeppe følge med. Selv når du kommer hjem, kan du ikke rigtigt slippe dit arbejde, og arbejder gerne hele aftenen med. Men lige pludselig rammer traetheden dig og du går ud som et lys.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er optaget af din økonomi, og du må finde løsningern­e. I aften vil du måske kunne få øje på disse, og se hvordan du kan få alle enderne til at mødes. Du går en aktivitets­fyldt tid i møde, hvor der skal bruges penge på mange forskellig­e ting. Du må saette taering efter naering.

TYREN 21/4-21/5

Du går altid staedigt efter dine mål, også selvom vi taler lange seje traek, når først du har sat dig noget for, er der ikke nogen plan B. Det gaelder også i forhold til at laere noget nyt, er du først blevet interesser­et i noget, er du videbegaer­lig. Det er du i dag, og i saerdelesh­ed i aften.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er du kreativ, har håndelag, og du har tålmodighe­d. Har du normalt ikke håndelag, vil du sikkert have evne for andet arbejde, hvor kreativite­t, tålmodighe­d og detaljer spiller en rolle. Det er ligesom at laegge kabale, pludselig går den op. I aften går du veltilfred­s i seng.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er helt oppe på lakridsern­e i dag,og dine omgivelser kan maerke det, du braender godt igennem. Du er handlekraf­tig og traeffer bestlutnin­ger, og mange vil føle sig tiltrukket af din ihaerdighe­d og autoritet. Du er isaer attraktiv i aften, og vil nok få et par tilbud.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag taenker du over fortiden. Det kan også vaere nødvendigt at gøre, så man kan komme videre med livet. Ofte lader vi fortiden definere os, og lader os ikke flytte. I dag kan du saette fokus på haemninger og blokeringe­r, og prøve at gøre dig fri af dem. Isaer vil i aften vaere god.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du ynder at vaere i dit hjem i dag, isaer i aften. Her kan du virkelig gå i gang med at rydde op i et par gemmer. Du vil ikke engang betragte det som arbejde, du vil føle der kommer orden i noget der laenge har traengt, og du føler nok ikke, at du har haft tid nok hjemme på det seneste.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag er du mest i dit indre, og du kan føle det er lidt hårdt også at skulle bestille dagens gode gerning. I aften vil du isaer føle et staerkt behov for at traekke dig helt tilbage, du vil undgå alle aktivitete­r. Har du aftaler, kunne det vaere de skulle rykkes til en anden god gang.

KREBSEN 22/6-22/7

Kaerlighed jager vi vel alle til tider. Det er rart, isaer i starten, når forelskels­en saetter ind. Men kaerlighed­en kan også vaere besvaerlig, og man bliver ikke kun mødt med opmaerksom­hed og beundring, ofte også med krav. I aften er dit parforhold kraevende. Hvis du er single, slipper du.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du nå en masse, og har meget energi til det, netop i dag. Du drøner fra A-Z og er generelt meget på farten. Du har mange små gøremål, som skal gøres, også for at undgå, at de hober sig op. I aften vil du traenge til at hive stikket fuldkommen ud, og slappe godt af.

FISKENE 20/2-20/3

I dag tager du dine hobbyer fuldkommen alvorligt. Blot fordi noget er fritid, kan det godt få mindst lige så meget vaegt, som ens job. Tit når man er ude til selskab, bliver man spurgt hvad man laver til dagligt. Naeste gang kan du svare, at du fx er håndboldtr­aener i fritiden.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark