Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kan vi ikke snart blive fri for hr. statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen? Han deltager snart i alle underholdn­ingsprogra­mmer på DR’s kanaler. Der må da vaere graenser for, hvad vi skal udsaettes for. DR må snart skifte navn til Løkke-kanalen.

Jim Finsen

A. Nielsens Boulevard 117 Hvidovre

at vi skal køre i elbiler. Ikke kun, fordi det er miljøvenli­gt, men også, fordi olien om få år slipper op. Det bør man overveje, hvis man vil købe ny bil.

Finn Mogensen Solvej 14-1

Kolding

at nu kappes alle partierne om at vaere mest grønne, og nogle vil dele endnu flere penge ud i hele verden. Desvaerre er der intet nyt i, at 30 procent af vores CO2-udslip stammer fra trafikken. 3000 dør af luftvejssy­gdomme, og der er mange andre kedelige følger af bilismen. Men vil nogen gøre noget ved det ud over at tale?

Laeg dog en krone eller to på benzin og diesel, og brug pengene på kollektiv trafik. Vi står stadig på perronen og venter på eltog over hele landet. Det ville vaere en modig beslutning. Alt andet er for skvatmikle­r og lignende. Erling Madsen Brolaegger­vej 11

4200 Slagelse

at det er jo ikke naturens problem, at menneskehe­den leger moderne! Det gaelder såvel miljø, som ulve og midaldrend­e gravide. Se mindre breaking news, og taenk selv. Netop dét gør dig til menneske.

Kenneth Hemmingsen Naestved

at skaere i kontanthja­elpen er som at fjerne gummiet på dit baghjul, fordi dit fordaek er punkteret.

Tomas Oszlar Nyholms Alle 2 A Rødovre

at er Norge medlem af EU? Nej. Har de ikke klaret sig udmaerket? Jo, de har. Hvorfor er vi så stadigvaek medlem af denne børnehave? De dikterer, hvad vi må og ikke må. Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark