Ekstra Bladet

WOZNIACKI TROMLER OVER AUSTRALIER

Den finaleseed­ede dansker afgav kun fire partier i første runde

-

Tennisstje­rnen Caroline Wozniacki fik en fornem åbning på grusturner­ingen Madrid Open.

Den 27-årige dansker slog i første runde australske Daria Gavrilova med 6-3 og 6-1.

Kampen var praeget af lange, opslidende dueller, og i den disciplin er der ikke mange, der kan hamle op med Wozniacki.

Når chancerne bød sig, så var den finaleseed­ede dansker skarp til at sende Gavrilova ud på en løbetur eller fyre et vinderslag afsted.

– Jeg praestered­e ret godt, og jeg tror, det er den bedste kamp på grus, jeg har spillet indtil videre i år, siger Wozniacki ifølge wtatennis.com.

Gavrilova, der er nummer 24 på verdensran­glisten, havde samtidig store problemer i sine egne serveparti­er og blev noteret for hele syv dobbeltfej­l.

I første saet bragte Wozniacki sig foran 3-1 på et servegenne­mbrud, men australier­en fik brudt tilbage og kort efter udlignet til 3-3.

Ingen smerter

Men så var der heller ikke meget mere i Gavrilova, der til trods for de lange slagudveks­linger måtte se danskeren vinde de naeste syv partier. I andet saet havde australier­en tre breakbolde til at få brudt Wozniacki, efter at danskeren havde vundet de første tre partier. Men Gavrilova missede selv de mest oplagte bolde, og så kom danskeren på 4-0.

Gavrilova holdt efterfølge­nde serv og fik reduceret til 1-4, inden danskeren kørte saettet og sejren hjem.

Det var anden gang i karrieren, at Wozniacki slog Gavrilova. De to spillere mødtes også for to år siden, hvor det endte med en dansk sejr.

Caroline Wozniacki var ikke praeget af de smerter i maveregion­en, som gjorde, at hun senest måtte traekke sig i kvartfinal­en i Istanbul Open.

– Jeg forstrakte en muskel i maven, og det blev vaerre. Jeg ville skulle slå til mange høje bolde og straekke det ud, og det ville ikke have hjulpet, fortaeller hun.

– Så jeg besluttede, at det var bedre at holde det i ro uden belastning, og med nogle dages hvile og behandling­er håbede jeg, at det ville blive bedre.

– Jeg havde det bedre i dag, og det er jeg glad for, siger Wozniacki.

I anden runde skal Wozniacki møde australske Asleigh Barty, som hun besejrede i 2017 i de to spilleres eneste møde indtil nu.

Ritzau

 ?? ARKIVFOTO: ALL OVER PRESS ?? Caroline Wozniacki viser fin form for tiden.
ARKIVFOTO: ALL OVER PRESS Caroline Wozniacki viser fin form for tiden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark