Ekstra Bladet

Kan ikke forklare den store afbraender

-

Brøndbys polske målkonge, Kamil Wilczek, rystede let på hovedet.

Han kunne simpelthen ikke forklare, hvorfor han kunne braende den bold, han fik fra Johan Larsson.

Svenskeren sendte et fladt indlaeg mod mål, bolden lå lidt bag Wilczek, men for helt blankt mål formåede den ellers traefsikre polak at sparke bolden direkte i haenderne på Stephan Andersen, der stod i modsatte side af målet.

– Jeg burde helt klart have scoret. Jeg ved aerlig talt ikke, hvad der skete, siger Kamil Wilczek om situatione­n, hvor han igen kunne vaere blevet matchvinde­r mod FCK.

Kaemper for VM

Han havde scoret i begyndelse­n af kampen, hvor han for sjette superligak­amp i traek kom på måltavlen for Brøndby. Et typisk Wilczek-mål sparket ind kort fra mållinjen

– For os handler det hele tiden om at have fokus på naeste kamp. Nu handler det om pokalfinal­en, som vi skal bruge vores kraefter på, forklarer Kamil Wilczek, der sideløbend­e kaemper for at komme til VM med det polske landshold.

– Selvfølgel­ig vi jeg gerne til VM. Jeg kaemper for at få en plads i truppen. Det vil vaere meget stort for mig. Men lige nu har Polen mange angribere, der scorer mål. Specielt flere unge spillere, forklarer Brøndbys polske måltyv, der nu står noteret for 14 traeffere i saesonen. 11 af målene er scoret her i foråret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark