Ekstra Bladet

OB-chef: Det KAN ikke lade sig gøre!

-

Det var en storskuffe­t Kent Nielsen, der mødte pressen i den bagende sol på Aarhus Stadions røde løbebane tidligt søndag eftermidda­g.

Cheftraene­rens OB-mandskab havde kort forinden leveret den måske bedste halvleg i saesonen, men det var ikke nok til sejren mod AGF, der fik vendt kampen på hovedet i anden akt, således at fynboerne søndag skal hente aarhusiane­rnes 3-2-føring.

– Der er nederlag, hvor det gør ekstra ondt, og hvor skuffelsen fylder mere end normalt. Sådan er det lige nu, for vi havde chancer til en hel del mere end de to mål, vi fik, sagde Kent Nielsen, der nøgternt slog over i en positiv analyse frem mod returkampe­n.

– Når man vender fakta om, er det trods alt ikke et helt skaevt resultat at have med på Odense Stadion, hvor jeg håber på en lige så fantastisk kulisse som i dag, (søndag, red.). Jeg tror ikke, det kan lade sig gøre at ryge ud sammenlagt, hvis vi skaber en lignende kamp i Odense og kreerer lige så mange chancer. Så går vi videre. Det er jeg stensikker på, sagde Kent Nielsen, der roste AGF-holdet for sin effektivit­et.

En ’striwet’, der også viste sin effektivit­et søndag middag var Troels Kløve, der med to mål leverede endnu en god indsats for OB. Saerligt målet til 2-1 var fabelagtig aktion, hvor Kløve følte en flugter ind bag Jovanovic med ryggen til mål.

– Det fylder intet lige nu, når vi ikke fik sejren. Det er ikke engang mit bedste mål i karrieren, sagde Troels Kløve, der dog alligevel fandt lidt at bruge sin egen praestatio­n til.

– Det er et ’okay’ resultat, når man nu skulle tabe. Nu skal vi bare vinde i Odense. Med det, vi leverede her i Aarhus, anser jeg det som meget sandsynlig­t, lød det fra Troels Kløve.

Det er trods alt ikke et helt skaevt resultat at have med på Odense Stadion

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark