Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

En ret urolig mandag venter, hvor folk er skarpe i maelet, de kan virke kritiske overfor hinanden. Samtidig kan folk vaere sarkastisk­e og ekstreme i deres synspunkte­r. Andre undviger det hele, og lader som om de intet hører. Du tager gerne kampen imod uretfaerdi­gheder.

LØVEN 23/7-23/8

Parforhold er ikke altid en let størrelse. Hvis der er konflikter i et parforhold, kan man let blive syrlig overfor hinanden over småting. Små konflikter der får lov til at ulme langsomt. Så kan der blive en kamp om, hvem der gør mest for relationen. Fat mod, det går over i morgen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil gerne på farten i dag, og du drøner derudaf, men desvaerre er det ikke helt sikkert, at omgivelser­ne drøner derudaf. Der kan vaere store forsinkels­er på mange ting. Eller det vil sige, enten er tingene helt rettidige, eller voldsomt forsinkede. Tag en pause, hvis det sker.

TYREN 21/4-21/5

Folk vil frem i verden i dag, de er kompromisl­øse, og skyer ingen midler når det kommer til ambitioner. Der kan blive en kamp om hvem der er staerkest, og hvem der er svagest. Du deltager nok ikke i kapløbet. Du søger helst bekvemmeli­gheden og vender det døve øre til.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan der vaere lidt af en trykket stemning på jobbet. Mange har måske ideer, men mange er også hurtige til at skyde hinandens ideer ned, fordi de selv mener at have fat i det eneste rigtige. Du er også kontant i dag, men vaer ikke overrasket hvis du får hårdt modspil.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil økonomien ikke vaere let at danse med. Der skal traeffes besltninge­r hvor konklusion­en er enten/eller. “Man kan ikke både blaese og have mel i munden”, hedder det jo. Banken vil isaer gøre dig opmaerksom på, hvis du blaeser med mel i munden. Kom dem i forkøbet.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag kan mange virke som om de kun går ind for deres egen livsanskue­lse. Mange er kritiske overfor tanker, de ikke selv gør sig, eller kender til. Der kan vaere en kamp om patent på sandheden. Selv er du også ret kompromisl­øs, men du går gerne ind i en diskussion alligevel.

VAEGTEN 24/9-23/10

De kreative indspark får en hård dag på “jobbet”. Det er ikke let at vaere kreativ, hvis det man siger, blot får en hård medfart. Derfor har din kreativite­t ikke gode kår i dag, selvom du egentlig er i dit kreative hjørne. Undgå nederlag og vent til i morgen, der er folk mere lydhøre.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag er du egentlig i humør til en ”charme-offensiv”, og dit talende og udadvendte vaesen traenger du til at lufte lidt. Normalvis bliver det mødt på en positiv måde, men i dag kan misundelse ikke udelukkes. Folk er ikke så åbne. Vent til i morgen, og spar kraefterne i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan konflikter fra fortiden blusse op, isaer hvis du har befundet dig i en strid, hvor parterne ikke kunne blive enige. Du vil gerne til bunds i det, så fortiden kan få lov til at hvile. Tit er stridighed­er forbundet med staedighed. Du kan i dag vaelge at vaere klog og maegle.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag er der uro i de hjemlige gemakker, og en rask lille “familie-ballade” kan ikke undgås. “Åh i-gen, stor skandale i fami-li-en”, som Daimi sang det. Skandaler bliver der nu ikke tale om, men det kan føles noget i retning deraf, mens det står på. I morgen lysner det hele. Ro på.

FISKENE 20/2-20/3

En dag helt i dit eget hoved er lige hvad du foretraekk­er. Så kan du også undgå mange af dagens konflikter, som andre mennesker indgår i. Du kan vaelge at vaere bevidst fravaerend­e, i form af absencer, og sige; “Undskyld, hvad sagde du lige?”. Så gider folk ikke diskutere.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark