Ekstra Bladet

Rebelsk vaerktøj i vaerktøjst­asken

-

Det er slut med at bruge tid på at rode efter den rigtige skruetraek­ker, der kan have forputtet sig i vaerktøjsk­assen. Maerket Wera kalder sig selv ’tool rebels’, for der er skruet en tand op for både farver og kreativite­t, når det kommer til deres vaerktøj, overblik og opbevaring. Hver type håndvaerkt­øj har sin egen farvekode, så det er nemt at finde det blandt det andet, og samtidig står typen også i bunden. Det hele passer ned i Wera 2go vaerktøjst­asken.

Pris (vejl.): 399 kroner ekskl. moms for Wera Kraftform 2go 100 med 11 dele. 589 kroner ekskl. moms for Wera 2go vaerktøjsh­older (tilbudspri­ser)

Find forhandler på: www.lemu.dk/tools På El & Teknik-messen lancerer Elma en serie af smart, robuste og brugervenl­ige måleinstru­menter med indbygget Bluetooth. Serien daekker over et tangampere­meter og et minimultim­eter, og til begge instrument­er følger en fleksibel strømtang, som gør det nemt at måle strøm i et stort område op til 3000A. Med den indbyggede Bluetooth-funktion og gratis app, Elma Link, kan telefonen fremover bruges som målevaerkt­øj. Det gør det muligt at måle spaendinge­r på behørig afstand.

Pris (vejl.): 995 kroner ekskl. moms for Elma 9200BT og 695 kroner ekskl. moms for Elma 6100BT (begge introtilbu­d) Find forhandler på: www.elma.dk Det er kun et år siden, at Simpson Strong-Tie opkøbte den svenske producent Gunnebo Fastening, men nu er virksomhed­en klar med et nyt sortiment af svenske skruer og søm, der rammer det danske marked. Sortimente­t daekker alt lige fra trae- og terrassesk­ruer i en raekke forskellig­e coatings, samt gipsskruer, selvborend­e skruer, håndsøm og meget mere.

Pris (vejl.): Ukendt

Find forhandler på: www.strongtie.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark