Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KLAMPENBOR­G: En borger blev traet at bede bilister om at lade vaere med at parkere ved Knud Rasmussen-statuen på Strandveje­n, hvor der lige var lagt ny belaegning, og der ifølge anmelderen var parkerings­forbud. Men når borgeren påtalte det over for de parkerede bilister, kom der imidlertid bare et flabet svar retur, og borgeren valgte derfor at kontakte politiet.

HELLERUP: En gruppe drenge og unge maend havde spillet fodbold og hørt musik ved Hellerup Skole, men det generede en mand fra en naerliggen­de lejlighed, og han bad drengene om at skrue ned. Det ønske efterkom de, men manden var ikke tilfreds og bad dem om helt at slukke for musikken. Det ville drengene ikke, hvilket fik manden til at slå, skubbe og sparke ud efter drengene, og en af dem blev ramt i panden. KARLUNDE: En mand fik besøg af flere udenlandsk­e personer, der tilbød at rense hans tag. Han sagde nej og sendte dem vaek. En anden borger oplevede samme type henvendels­e. Politiet skal advare imod, at man indgår aftaler med personer, der blot henvender sig og tilbyder at lave arbejde på tag, have eller andre ting. Dels er det ulovligt, og dels medfører det erfaringsv­is problemer med afregning for arbejdet, der ofte haevdes at vaere meget dyrere end aftalt. NØRRESUNDB­Y: Politiets ANPG-kamera på en patruljevo­gn gav lyd fra sig, da ejeren af den forankøren­de bil havde fået frakendt kørekortet, fordi han havde kørt bil, mens han var påvirket. Da patruljen stoppede vognen, stod det klart, at det var bilejeren uden kørekort, der selv sad bag rattet, og han virkede påvirket. Narkometer­et slog ud for både kokain og benzodiaze­piner. Manden er nu sigtet.

AALBORG: Et par cykeltyve så to mountainbi­kes af maerket Specialize­d, og de gik i gang med at få låsene af. Uheldigvis for dem så et vidne det hele og fandt straks kameraet frem. Vidnets venner råbte samtidig cykeltyven­e an, som straks løb fra stedet. Politiet sendte en patrulje, der hurtigt traf to maend på 40 og 53 år med et par cykler, der ikke var deres. De blev sigtet, og cyklerne leveret tilbage til deres rette ejere.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark