Ekstra Bladet

Ville advare hende mod Youssef

-

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med en tredje kvinde, der tidligere også har haft et forhold til Youssef. Hun fortaeller, at hun i dagene inden mordet på Malahin Ouriagli Adel var i kontakt med hende på de sociale medier.

– Jeg havde taget kontakt til hende flere måneder, inden det her skete, fordi jeg ville advare hende mod Youssef. Hun fortalte mig, at hun var bange for ham. At han var hård mod hende, og at han behandlede hende dårligt, fortaeller den 45-årige kvinde, der af hensyn til sin sikkerhed ønsker at vaere anonym.

Ifølge den 45-årige ekskaerest­e var Youssef en charmør, og hun faldt derfor hurtigt for ham – ligesom mange andre kvinder.

– Jeg blev draget af ham, fordi han var en flot ung fyr. Men han var en vild manipulato­r. Han havde en facade på og forsøgte at vise, at han var hjertelig, men indeni var der noget, der sagde klik. Han var dog aldrig voldelig over for mig, men jeg vidste alligevel, at noget ikke var, som det skulle vaere.

Kunne have vaeret mig

Den 45-årige kvinde fortaeller, at hende og Malahin Ouriagli Adel hurtigt fik et relativt taet forhold.

– Jeg blev rigtig glad for hende, og jeg synes, at hun var en fantastisk pige. Hun havde meget mellem ørerne. Jeg er virkelig berørt og ked af det, der er sket. Jeg forstår det slet ikke, siger hun, inden stemmen knaekker.

– Jeg var nervøs for hendes sikkerhed. Jeg var bange for, hvad han kunne finde på at gøre ved hende. Nu har han så gjort det vaerst taenkelige. Jeg kan ikke undgå at taenke på, at det lige så godt kunne have vaeret mig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark