Ekstra Bladet

Myrdet med koldt blod

-

30. marts 2018 blev 40-årige Malahin Ouriagli Adel fra Belgien, der arbejdede på den belgiske ambassade i Rabat i Marokko, draebt af 13 knivstik uden for sit hjem.

Hun var gift med Youssef, men besluttede i november sidste år, at hun ville skilles. Det faldt ifølge flere af hendes bekendte ikke i god jord hos Youssef.

– Selv om de blev skilt, blev han ved med at true hende. Endda når hun var på ambassaden. Melanie havde allerede indgivet en klage om ham, men da det marokkansk­e politi udspurgte ham, naegtede han alt og blev løsladt.

Alle var bange for ham, fortaeller veninden Soukayna til det belgiske medie Le Nouveau.

Sønnen så mordet

Da overfaldet skete, stod Malahin Ouriagli Adels otteårige søn magtesløst ved siden af uden at kunne gøre noget.

– Han (Youssef, red.) ventede på hende, da hun kom ud. Han greb hende ved håret, kastede hende til jorden og stak hende 13 gange i nakken og i brystet, fortaeller Soukayna.

Den 40-årige kvinde blev umiddelbar­t efter det blodige overfald fragtet til hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde. Youssef blev efter overfaldet anholdt på gerningsst­edet og er nu faengslet og sigtet for mordet på den belgiske kvinde.

 ?? FOTO: ABDELJALIL BOUNHAR/AP ?? Vold mod kvinder
’Lov 475 draebte mig’, står der på skiltet, som vrede marokkansk­e kvinder har taget med til en demonstrat­ion. Loven beskytter voldtaegts­maend, der kan slippe for straf, hvis de gifter sig med ofrene. Def fik den 16-årige Amina Filali...
FOTO: ABDELJALIL BOUNHAR/AP Vold mod kvinder ’Lov 475 draebte mig’, står der på skiltet, som vrede marokkansk­e kvinder har taget med til en demonstrat­ion. Loven beskytter voldtaegts­maend, der kan slippe for straf, hvis de gifter sig med ofrene. Def fik den 16-årige Amina Filali...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark