Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag går tingene lidt lettere end de gjorde i går. Du får mere tid til dig selv, til at drømme og fornemme. Det er begge dele noget der passer dig rigtig godt lige nu. Netop fordi du er en person med mange jern i ilden, er det også vigtigt med dage med ro, hvor ideerne kommer.

LØVEN 23/7-23/8

Du er endnu en dag optaget af et par ting, som hører fortiden til. Ikke sådan at forstå, at du er bagstraebe­risk, tvaertimod vil du rigtig gerne din fremtid. I dag taenker du mere konstrukti­vt om det hele, i forhold til i går. Derfor får du lavet en effektiv oprydning i dit hoved i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at vaere sammen med familien om en faelles oplevelse, der taler til alle sanserne. Det kan vaere I skal en tur på museum, eller en tur i biografen. I hvert fald vil det gør Jer godt, at have en faelles oplevelse at dykke ned i sammen, men sådan stille hver for sig.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere lidt sammen med dine venner. Eller folk du deler visioner eller interesser med. Det er ikke til at sige om det er på niveau med bekendtska­ber, eller taettere relationer. Men det er i hvert fald vigtigt, at I drømmer om det samme, og har faelles hobbyer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Kaerlighed og parforhold dominerer din dagsorden endnu en dag. I går var der måske optraek til konflikter, og måske regulaert uvejr i luften imellem jer. Men det hele er nu forsvundet som dug for solen. I tror på tingene sammen, og I laver faelles planer for det hele.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag taler du om dine ønsker, og du lytter gerne til andres ønsker. Det kan blive en givende og inspireren­de ”pingpong”, som alle har glaede af. Det ene ord tager det andet, og inden I ser Jer om er hele eftermidda­gen gået. Om aftenen handler du nok allerede på et par ting.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din målsaetnin­g i stort og småt er stadig dét der fylder hos dig. Saerligt i den store ende af skalaen, hvor naesten ingen drømme er for store, befinder du dig godt lige nu. Du har selvtillid og karisma, og bliver derfor mødt positivt af folk, når du søger at komme frem i verden.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du bedre få tingene til at glide på jobbet, end du kunne i går. Selv hvor der er udfordring­er, er du i stand til at se muligheder og løsninger. Du taenker ikke i begraensni­nger lige nu. I går stirrede du dig måske blind på detaljerne, i dag har du evne for at taenke over helheden.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag er du god til at pleje dig selv med oplevelser, du måske laenge har traengt til. Du tager dig råd til dem langt om laenge, da du pludselig ser en mulighed for, hvordan du både skal få råd til det basale og til det luksuriøse. Så må der rugbrød på menuen senere på måneden.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du gerne udvide din horisont, du traenger til at opleve noget. Det gjorde du nu også i går, men i går var det måske lidt urealistis­ke planer du barslede med. I dag vil du vaere mere optaget af at nyde nuet, og dét der kan lade sig gøre akkurat nu. Du øjner nye muligheder.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det kreative og det sjove er fortsat på programmet hos dig. Du har ikke lyst til at gå på arbejde, blot for at gøre det, det må gerne vaere sjovt. Det samme gaelder din fritid. Hvem siger for eksempel, at det skal vaere kedeligt at dyrke motion? Kun fantasien saetter graenser i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Du er i dit es, og omgivelser­ne kan maerke på dig, at du er et godt sted med selvtillid, hvor du hviler i dig selv, og det kan ses på din udstråling. Du tiltraekke­r mange mennesker, som har lyst til at laere dig naermere at kende,lige såvel som du har lyst til at laere dem at kende.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark