Ekstra Bladet

Litisk rød og miljø-engageret vinyl-elsker, der holder af Fleetwood Mac – og Rihanna

- Toft@eb.dk

Sommers nye aljeg skal vaelge en n ung pop-country edder Kacey Muse er jeg blevet ret vild med. Hun kommer til Vega i efteråret, og jeg har billetter.

– Du bliver nødt til at flytte herover …

– Min kaereste laeser til tandlaege og bor i København. Alle mine venner er fandme flyttet herover også.

– Så mangler de kun dig!

– Jeg arbejder på at få hevet min kaereste til Aarhus. Hun skulle gerne komme efter sommerferi­en.

– Din hårstil! Stjålet direkte fra Legolas og ’Ringenes Herre’?

– Den har jeg bestemt hørt før. Jeg taenker ikke så meget over, hvordan jeg saetter det op, det er ren praktik. Det er egentlig ligesom starten på Twitter, det er noget, der bare er …

– Vokset?

– Haha, ja. Og så gad jeg ikke rigtig til frisøren. Pludselig fik det en laengde, så folk bemaerkede det, og de kunne kende mig på en fodboldban­e. Min mor kunne pludselig se, at det var mig og ikke Morten Beck, der headede vaek. Der er ikke den store årsag til, at jeg fik det, men der er bestemt en mening med, jeg har beholdt det.

Min kaereste laeser til tandlaege og bor i København. Alle mine venner er fandme flyttet herover også

– Image?

– Helt klart. Twitter og håret er klar medvirkend­e til, at jeg er blevet en større og større profil uden for banen, det er fandme ikke engang løgn. Folk ved, hvem ham den langhårede fra Silkeborg er.

– Det gør modstander­nes vel også?

– Ja, alle råber jo på et tidspunkt ’Louise’ efter mig. Helt klassisk. Det er meget sjovt.

Er der ikke nogen, der har hevet – fat?

– Jo, det er der faktisk. Mitrovic fra Sønderjysk­E, der selv har langt hår, men saetter det helt fans taet op i en knold. Han tog bare fat.

– Jeg råbte og skreg. Det er sjaeldent, jeg taender af på en fodboldban­e, men jeg gik helt amok.

– For 17 år siden var du med fantoget – nu styrer du tropperne. Hvordan er det?

– Det er stort. Jeg har naermest ikke turdet drømme om det: At opnå noget stort med min hjerteklub! I min tid som førstehold­sspiller har vi jo ikke ligefrem vaeret i naerheden af titler, det har vaeret op- og nedrykning hele tiden, så det er fandme stort at stå i en finale. Naermest ubeskrivel­igt.

– Med den irriterend­e mellemregn­ing, at I har Lyngby på søndag. Er den vigtigere?

– Ja, 100 procent!

– Det siger du før en pokalfinal­e! – Ja, det er virkelig specielt. Det er jo den største kamp i mit liv – men ikke engang den vigtigste i denne uge!

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Det er stort
– Jeg har naermest ikke turdet drømme om det: At opnå noget stort med min hjerteklub! I min tid som førstehold­sspiller har vi jo ikke ligefrem vaeret i naerheden af titler, det har vaeret op- og nedrykning hele tiden, så det er fandme...
FOTO: LINDA JOHANSEN Det er stort – Jeg har naermest ikke turdet drømme om det: At opnå noget stort med min hjerteklub! I min tid som førstehold­sspiller har vi jo ikke ligefrem vaeret i naerheden af titler, det har vaeret op- og nedrykning hele tiden, så det er fandme...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark