Ekstra Bladet

JENS BLEV RAMT AF SPØGELSESB­ILIST

En spøgelsesb­ilist kørte frontalt ind i Jens Erik Bach Emanuelsso­n. Jens slap med hjerneryst­else og braekkede ribben og taeer. En 69-årig kvinde mistede livet

- LASSE MIKKELSEN lm@eb.dk

I trafikradi­oen var der blevet advaret om en spøgelsesb­ilist, men det havde Jens ikke hørt.

En 69-årig kvinde havde forvildet sin lille Fiat ned i den modsatte køreretnin­g på Herningmot­orvejen. Jens Erik Bach Emanuelsso­n opdagede hende ikke, før de to biler bragede frontalt sammen:

– Jeg observered­e ingenting. Jeg røg ned i grøften, men kan ikke huske hvordan, fortaeller 61-årige Jens til Lokalavise­n.

En forvirret Jens kunne se røgen fra kølerhjelm­en stige til vejrs fra hans Toyota Rav, og i et øjeblik var han bange for, at den var ved at spraenge i luften:

– Jeg taenkte for helvede, er der nu ild i bilen? Min fod sad fast, så jeg kunne ikke komme ud. Der var jeg sgu’ lidt traet af det.

Flink vognmand

Så slemt var det dog ikke, og en hurtigt ilende lastbilcha­uffør kom Jens til undsaetnin­g og spaerrede hele motorvejen med sin lastbil, så der ikke var nogen, der kørte ind i dem.

– Der var en flink vognmand, som ringede til politiet, brandvaesn­et og ambulancen. Han kørte bag mig og så ulykken, siger Jens til Ekstra Bladet.

Redningsma­ndskabet havde svaert ved at vurdere Jens’ skader, og derfor turde de ikke baere ham ud af bilen. De var nødt til at klippe hans Toyota op for at få ham ud af den.

Det tog halvanden time og en indsprøjtn­ing.

– Jeg havde ondt i venstre fod, der sad fast, ondt i skulderen og brystet, og det snurrede i rødbeden.

Herefter blev han hastet afsted til sygehuset med politiesko­rte, hvor laegerne kunne fortaelle ham, at der ikke var brud på nakken, ligesom hans lunger ikke var punkteret.

Onsdag blev Jens sendt hjem fra Randers Hospital, men det er ikke med hans egen gode vilje.

– Jeg har det ikke så godt, jeg har så ondt oppe i brystet og kan naesten ikke holde ud at traekke vejret, fordi det gør så ondt. Jeg er ikke mig selv. Jeg er på en del smertestil­lende.

Derudover konstatere­de laegerne, at Jens har pådraget sig en hjerneryst­else.

Reddet af sin bil

– Jeg kan ikke lide at klage, men det her er lige i overkanten.

Til gengaeld har han kun ros til over for Syddjurs Kommune, som hjaelper Jens:

– De leverer god service. Det skal de godt nok have.

Jens kan formentlig takke sin bil for, at det ikke gik ham vaerre. Hans Toyota er en større bil med firhjulstr­aek.

– Jeg er bare glad for, at jeg kørte i en stor bil. Det skal jeg nok have igen.

Fra sit hjem kan Jens konstatere, at han må laegge sine planer om for de kommende uger.

– Det passer mig ikke så godt. Jeg ville gerne have vaeret ude og se noget traktortra­ek med mine venner, men det kan jeg ikke nu.

Den 69-årige kvindelige bilist, der kørte i den forkerte retning på Herningmot­ovejen, er død

Hendes liv stod ikke til at redde, og hun blev erklaeret død på stedet.

Min fod sad fast, så jeg kunne ikke komme ud. Der var jeg sgu’ lidt traet af det

Fyns Politi beder offentligh­eden om hjaelp til at finde gerningsma­nden bag et røveri i Odense.

Et konditori i Odense blev torsdag eftermidda­g udsat for et røveri, og gerningsma­nden er nu på fri fod, oplyser politiet.

Omkring klokken 17 kom gerningsma­nden cyklende til Hauges Plads, hvor han herefter truede ekspedient­en med en kniv for et mindre pengebeløb.

 ?? FOTO: PER OXENHOLT FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Kvinden der kørte direkte ind i Jens Erik Bach Emanuelsso­n døde på stedet. – Jeg observered­e ingenting. Jeg røg ned i grøften, men kan ikke huske hvordan, fortaeller 61-årige Jens Erik Bach Emanuelsso­n om den forfaerdel­ige oplevelse.
FOTO: PER OXENHOLT FOTO: CLAUS BONNERUP Kvinden der kørte direkte ind i Jens Erik Bach Emanuelsso­n døde på stedet. – Jeg observered­e ingenting. Jeg røg ned i grøften, men kan ikke huske hvordan, fortaeller 61-årige Jens Erik Bach Emanuelsso­n om den forfaerdel­ige oplevelse.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark