Ekstra Bladet

Aviciis kaereste beskyldt for hans død: Nu taler hun ud

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Kaeresten til den afdøde dj Tim ’Avicii’ Bergling, modellen Tereza Kac erová, har offentligg­jort et langt, åbent brev på sin Instagram-profil.

Det sker efter at flere brugere på de sociale medier i grove vendinger har beskyldt hende for at vaere direkte årsag til den svenske d’'s død.

I opslaget fortaeller hun åbent om, hvordan tiden efter Tim Berglings død har vaeret for hende.

’Det er den vaerste tid i mit liv. Jeg drukner i altoversky­ggende sorg. Angsten saetter ind omkring to timer før, jeg åbner mine øjne. Jeg kan ikke taelle antallet af gange, jeg har drukket en øl, før jeg børstede taender, og jeg har måttet forklare Luka (Tereza Kac erovás søn, red.) igen og igen, at Tim kan se os fra himlen, men at vi aldrig kommer til at se Tim igen’, skriver hun i brevet.

’I burde skamme jer’

Samtidig svarer hun igen på de beskyldnin­ger, som flere har rettet mod hende i forbindels­e med Aviciis død – blandt andet at hun er skyld i, at Tim Bergling havde det dårligt psykisk.

’Alligevel er I kun i stand til negativite­t. Søde små kommentare­r som ’Tim besluttede sig for at tage sin afsked, fordi han var traet af dig’ går laengere end at krydse alle graenser, og I burde skamme jer selv for at vaere så onde personer. Voldsomme ord fra anonyme konti’, skriver hun med en ironisk tone.

’Tror I, det på NOGEN måde er okay at forsøge at få mig til at have det vaerre, end jeg har det i forvejen? Og I gør det i Tims navn? Er I så fuldstaend­ig vanvittige at tro, at Tim ville synes om det?’, lyder det videre.

 ?? FOTO: AP ?? Avicii blev fundet død på et resort i Omans hovedstad Muskat 20. april, kun 28 år gammel.
FOTO: AP Avicii blev fundet død på et resort i Omans hovedstad Muskat 20. april, kun 28 år gammel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark