Ekstra Bladet

Svigtet af pressen

-

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsens, analyse af tilstanden hos dansk profession­el boksning er jeg bestemt ikke enig i. Selvom vi ikke har de gyldne tider fra før, hvor Bogs, Gamle Hansen og mange andre store navne leverede store praestatio­ner, så er det lige i overkanten at skrive, at dansk boksning ligger i respirator.

Selv om Patrick Nielsen overrasken­de leverede en flot indsats mod Arthur Abraham og gav ham kamp til stregen, var det ikke et kaempebrag af en kamp. Sauerland naevnte muligheden for en revancheka­mp på dansk grund og mulighed for pay-per-view. Det ville nok vaere en dårlig ide, da en ny kamp formentlig ville blive en gentagelse af den første. Folk husker jo nok stadig den kaempeskan­dale, hvor Patrick og Rudy floppede totalt.

Takket vaere DFN er der ved at komme liv i profession­el boksning herhjemme, men de har svaere odds imod sig – manglende interesse fra sportspres­sen. Så hvis EB mener, at boksningen ligger i respirator, kunne det vaere grunden. En anden er, at det er maerkeligt, at ingen tv-station viser interesse for DFN. YouSee viste ellers det helt forrygende staevne i januar, hvor lidt af fordums storhedsti­d kikkede frem, men siden har der vaeret meget stille.

TV3 satser stadig på Team Sauerland, utroligt nok. Tyskerne har det seneste år sendt deres danske hovednavne ud til store klø. En meget dårlig strategi. Hvis man ser ud i fremtiden, ser den ikke lys ud.

Det gør den derimod for DFN, som med hastige skridt og stor staevneakt­ivitet naermer sig mange interessan­te kampe. Det er desvaerre forbigået avisernes sportsreda­ktioner – og desvaerre også tv-stationern­e.

Der er jo andet end håndbold og fodbold i sportens verden og så lige også Kevin og Caroline selvfølgel­ig.

Hr. Allan Olsen skriver, ’Vi har brug for dig Patrick’, men vi har mere brug for, at sportspres­sen giver profession­el boksning den anerkendel­se og respekt, den fortjener.

Selvom der ikke er de helt store navne lige nu, så er de i støbeskeen og vaerd at laese om og ikke mindst se på tv-skaermen.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Leif Lemcke opfordrer de danske sportsjour­nalister til at interesser­e sig mere for profession­el boksning.
FOTO: LARS POULSEN Leif Lemcke opfordrer de danske sportsjour­nalister til at interesser­e sig mere for profession­el boksning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark