Ekstra Bladet

Hårdt program saetter spor Butikken helt lukket i dag

-

Dagen i dag skal bruges på hvile. Det er i hvert fald indstillin­gen fra landstraen­er Janne Karlsson.

Efter seks kampe på ni dage er de danske spillere slidt – derfor bliver de belønnet med en total fridag. Vaek fra medier, vaek fra bevågenhed­en. Vaek fra ishockey.

– Vi går ud og får lidt at spise i dag (i går, red.), og så lukker vi fuldstaend­igt butikken i morgen (i dag, red.). Og så har vi et is-pas på mandag (i morgen, red.). Det føles rigtigt, siger Janne Karlsson.

En af de spillere, der er paent smadret er Jannik Hansen. Fra han landede i Billund efter 15-16 timers transport over Atlanten, gik der kun lige lidt over tre døgn, til han havde spillet tre VM-kampe. Det kan maerkes – så han ser frem til to dage uden kamp:

– Det er et hårdt program, uanset hvor man spiller, eller hvem man spiller mod. Men der har heller ikke vaeret tid til at dandere den. Det har vaeret kampe lige med det samme. Det var rart at komme i gang på den måde, men de her to dage kommer på et godt tidspunkt.

– Skal du så dandere den nu? – Det tror jeg ikke. Der er formentlig en middag i aften (i aftes, red), og så er der formentlig en masse optakt til kampen mod letterne. Det er en utrolig vigtig kamp. Så restituere og gøre os klar på den bedste måde, så vi står med de bedste kort på hånden, siger Jannik Hansen.

jwj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark