Ekstra Bladet

Nanostone revolution­erede fliserensn­ing kan nu fejre 10 års erfaring

-

Nanostone startede i 2008, dengang ingen kendte til det at rense fliser. 10 år senere taeller virksomhed­en 25 ansatte, landsdaekk­ende service og har vundet Gazellepri­sen 3 gange. Nanostone kan i år fejre 10 års jubilaeum og bryste sig af, at vaere en af de førende virksomhed­er indenfor rengøring af fliser, tag og facader. Vi har taget en snak med Nicklas Christense­n omkring Nanostones succes og deres 10 års jubilaeum

10 år med kunden i fokus

At kunderne er glade for Nanostone, er der vist ingen tvivl om. Virksomhed­en har aldrig haft flere tilbageven­dende kunder og med en samlet trustpilot­score på 9 ud af 10, ligger Nanostone helt i top i forhold til resten af branchen.

Gratis prøverens

Nanostone tilbyder alle deres kunder en gratis prøverens, så de med egne øjne kan se effekten af fliserense­n. Kunderne har vist sig at vaere rigtig glade for den ekstra service, da det giver dem klarhed, inden de foretagere det endelige køb.

Service har vaeret vejen frem

Nanostone tilbyder 15 års garanti med deres egne unikke vedligehol­delses produkter, som de med deres mange års erfaring ved fungerer mod alger og flisepest. ”Vi kommer ud en gang i året, hvor vi går fliseareal­et igennem og udfører den årlige service.”, fortaeller Nicklas Christense­n. ”Da de fleste vaelger denne service har vi en konkurrenc­edygtig pris, hvor vi fortsat kan gøre brug af kvalitetsp­rodukter, som er vores prioritet.”

Eksplosiv vaekst skal forsaette

Med mere end 250.000 m2

rengjorte fliser årligt, er der nok at tage fat på for Nanostone, hvilket Nicklas Christense­n forventer forsaetter i 2018. ”Vi har øget medarbejde­rstaben igen i år, så vi håber bestemt, at 2018 bliver et nyt godt år for Nanostone. Vi har startet vores normale sommerkamp­agne en anelse tidligere i år, så folk allerede nu kan få 20% på fliserensn­ing indtil d. 1. Maj, hvilket bestemt er noget, der har kunne maerkes på telefonern­e.” fortaeller en smilende Nicklas Christense­n. Vil du gøre brug af Nanostones gode kampagneti­lbud, kan du kontakte virksomhed­en på telefon 69 13 59 40 eller laese mere på www.nanostone.dk.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark