Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil endnu en dag ikke mangle tro på dig selv, og du vil handle på tingene,og du vil haevde din ret til at mene en masse. Du tager bladet fra munden, og er ikke bange for eventuelle konflikter. Der kan vaere en del uro i luften og du føler dig rastløs, men i aften finder du ro.

LØVEN 23/7-23/8

Du nyder virkelig at det er søndag, og vil gerne pleje et par af dine store fritidsint­eresser. Du er måske også en anelse vovet, men pas på ikke at vove for meget, det er ikke en god idé at vaere dumdristig lige nu. I aften falder der ro over dig, og du laegger fremtidspl­aner.

SKYTTEN 23/11-21/12

Hvis du havde lyst til sjov og ballade i går, er det intet imod i dag, hvor du virkelig har lyst til at slå dig løs. Visse personer kan måske finde dig en anelse for vild, og måske tilmed provokeren­de. Du er fuld af overraskel­ser. I aften bliver du mere seriøs og arbejdsom.

TYREN 21/4-21/5

Du vil endnu en dag have lov til at vaere alene. Men folk omkring dig ønsker ikke det skal vaere på den måde. De har meninger om det meste, og vil måske også forsøge at inddrage dig i diskussion­erne. Du må traekke på skuldrene. I aften har du mere energi og du får det sjovt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine tanker er meget koncentrer­et på mere mystiske sider af livet. Det giver et tankemylde­r, hvor den ene tanke føder den naeste. Det kan godt vaere inspireren­de til tider, men i dag mest af alt frustreren­de. I aften kan du komme lidt ud af hovedet og vaere fysisk aktiv.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Denne søndag nyder du virkelig at vaere hjemme og vaere sammen med familien. Det kan godt vaere der er lidt konflikter i den lille familie i løbet af dagen, men det hører med, og du bør ikke tage det for tungt. I aften skifter stemningen, og I vil kunne grine af eventuelle konflikter.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag er der atter gang i et par diskussion­er. I går var det gode, sjove og udviklende samtaler, hvad man kunne kalde for en god sund debat. I dag er der en lidt mere krigerisk stemning, og folk vil gerne have ret. I aften vil du nyde en hyggelig og rolig stund alene.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du havde en god dag sammen med din partner i går, hvis du altså er i forhold. Eller også kan det vaere, at du havde et par spaendende timer med en potentiel partner. I dag er en mere tung affaere. Du vil nemt komme i diskussion. I aften vil I dog begge bliver anderledes stille.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan denne søndag tage en tur ud i det blå, men vaer saerligt opmaerksom hvis du kører bil. Der kan nemlig godt vaere en søndagsbil­ist eller to på vejene, som måske ikke er lige så godt kørende som du. Når det bliver aften, søger du ren afslapning sammen med familien.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fortsat fuld fokus på karrieren, hvor du kraever der skal ske noget, og du har ikke noget imod at tage initiative­rne. Du kan dog komme i konflikt med folk som synes du har for store armbevaege­lser. I aften kan du søge forståelse og anerkendel­se hos gode venner.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det er søndag og du arbejder hårdt på en masse projekter. I går arbejdede du også hårdt, men du havde nok mere energi til det. I dag kan opgaverne godt gøre dig lidt traet i hovedet, og du vil nok føle det skal overstås. I aften kan du finde tid til afslapning med din partner.

FISKENE 20/2-20/3

I dag venter der en mere social dag, end der gjorde i går. Snakken går livligt, og folk har overrasken­de og interessan­te, måske ligefrem provokeren­de synspunkte­r. Det vil isaer dreje sig om folks vaerdier, hvor folk er subjektive. Du kan gå en hyggelig aftentur i dit nabolag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark