Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HERNING: Midt på natten opstod der slagsmål ud for en bar i byen. Da politiet ankom til stedet, var der faldet ro på. Et vidne udpegede en mand, som dog flygtede ved synet af politiet. Patruljen genkendte ham senere på natten, hvor de fik ham standset og anholdt. Den 21-årige erkendte at have vaeret part i slagsmålet. AARHUS: Sidst på eftermidda­gen kørte en 59årig motorcykli­st galt på Østjydske motorvej, hvor han vaeltede og ramte autovaerne­t. Herefter fortsatte motorcykle­n godt 500 meter, før den stoppede. Manden pådrog sig alvorlige skader ved uheldet.

RØNNE: Politiet melder, at der den naeste raekke dage vil blive holdt en militaer øvelse i byen, hvor soldater laver patruljetj­eneste i bymaessig bebyggelse. Som en del af øvelsen vil det deltagende militaer også rette henvendels­e til civile. Øvelsen vil foregå på alle tider af døgnet, men der vil ikke blive brugt løse skud eller kanonslag. TAASTRUP: Både fjern-, regional og S-tog blev forsinket, da en mand om formiddage­n blev påkørt ved Taastrup Station. Her var manden bevidst hoppet ud foran et S-tog. Sidste år mistede 25 personer livet ved selvmord på jernbanen. RØMØ: En 14-årig dreng blev fløjet med helikopter til Odense Universite­tshospital efter at have vaeret involveret i en ulykke med en såkaldt buggy på Sønderstra­nd. Ulykken skete ved 13.30tiden, hvor køretøjet vaeltede. Den 14-årige var en af i alt fire personer i køretøjet. Ingen af de andre kom noget til. LANGESKOV: En 31-årig kvinde og mor til to blev udsat for vold i sit hjem. I et par dage havde hun haft besøg af sin ekskaerest­e, der også er far til de to børn. På et tidspunkt bad kvinden manden om at forlade ejendommen, hvilket tilsynelad­ende fik manden til at blive voldelig. Han er sigtet for at have slået kvinden og truet hende med en kniv.

NISSUM FJORD: Midt på formiddage­n blev en 64årig mand fundet livløs i vandet, efter at myndighede­rne havde fundet melding om drivende jolle. Derfor igangsatte­s en eftersøgni­ng på fjorden, der førte til fundet af den 64-årige. Han blev efterfølge­nde fløjet til Skejby Sygehus, hvor han blev konstatere­t død. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark