Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at saette antallet af almene boliger ned er en meget dårlig idé og viser, at der er nogle politikere i Danmark, som er godt i gang med at smadre velfaerden hen over hovedet på befolkning­en. Almene boliger er den bedste løsning for alle de arbejdere og familier med lave lønninger, som ikke har råd til at købe en bolig. Samtidig er priserne for andelsog ejerlejlig­heder stadig stigende. Det er tydeligt, da der er mange års venteliste for almene boliger i hovedstads­området, og rigtig mange mennesker i hovedstade­n mangler et sted at bo, som er til at betale.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at Karen Thisted bliver mere og mere hjernefors­tyrret og burde vist gå på pension fra jobbet som klummeskri­ver i EB, når hun konstant skriver, at vor dronning bør traekke sig tilbage. Selvom bladsmører­en aldrig har kendt til stil, pli og tradition, burde hun taenke på de traditione­r, som det engelske, svenske og norske kongehus også stadig følger, selvom der også er aldrende monarker, der stadig praesenter­er landene.

Veber Finnedal København

at jeg er helt enig med den franske borgmester, som forleden sagde, at årsagen til dårlig integratio­n er islam. I stedet for en ghettoplan, hvor danskerne skal give ti mia. kr. til nye laekre boliger til indvandrer­ne, har vi brug for en islamplan. Den vil ovenikøbet vaere helt gratis: Luk moskéer og organisati­oner, der ikke tager afstand fra de brutale sharialove. Så er den ged – eller imam, om man vil – barberet.

Nicolai Sennels København

at nu må galskaben snart ophøre. Jeg taenker på alle disse vanvittige ordninger til politikere, virksomhed­sejere og direktører. Hele dette persongall­eri har haenderne dybt begravet i en mega honningkru­kke. Det vaerste nyere eksempel er direktøren, der forlader sit arbejde med 500 millioner ved fratraedel­se. Herre jemini, ingen mennesker kan vaere så meget vaerd.

F. Christense­n Gåsetorvet 12 Nakskov

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark