Ekstra Bladet

Her slider Hareide

-

sig med stormskrid­t, VM NAERMER og i dag udtager Åge Hareide ikke faerre end 35 navne til en bruttotrup. Vildt mange og måske man skal vaere klar ved telefonen …

Nå, det er den nye trend med de mange maend, selvom VMtruppern­e stadig blot er på 23 spillere. Det giver landstraen­erduoen en chance for at se bejlerne på taet hold og holde skarp intensitet i traeningsp­assene. Fair nok.

to problemer, HERFRA ER DER

Åge Hareide slider med:

Angriberne. Som Ekstra Bladet beskrev i går, så hagler de danske angribere ikke ligefrem mål ind. Martin Braithwait­e fik dog rettet lidt op på det lørdag, og Viktor Fischer er en behagelig undtagelse, men dog på Superligan­iveau. Det ligger rimelig fast, hvem han tager med, men opgaven ligger i at få gjort dem skarpe inden VM.

midtbanen. William Dele af

Kvist er knaekket helt af FCK’s startopsti­lling, Pierre-Emile Højbjerg ikke en af favoritter­ne – og tør han spille med Lasse Schöne på den defensive midt. Selvfølgel­ig er Christian Eriksen og Thomas Delaney sikre, men et VM er langt, og skader/ karantaene skal regnes med. Derfor skal både Pierre-Emile Højbjerg, Daniel Wass, Jakob Poulsen og Mathias Jensen spille deres VM-chance.

i dag kan virke SÅ UDTAGELSEN overdrevet, men der er trods alt mening med galskaben. Også selvom 12 mand ender med en lang VM-naese.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark