Ekstra Bladet

Zorniger Hold hemmelig!

-

At The BRØNDBYS MARERIDT?

Double – som snart bliver til ølsprøjten­de virkelig på den københavns­ke vestegn – skaber så meget opmaerksom­hed omkring Alexander Zorniger, at store klubber syd for graensen begynder at røre på sig.

Jeps, Brøndby kan vaere glade for, at Danmark er et lille land, at Superligae­n har lavstatus i store Bundesliga-Tyskland.

Og at medierne ikke taeppebomb­er deres laesere med sidste nyt fra den bedste danske fodboldrae­kke.

fodboldver­denen ALLIGEVEL ER skuet sådan sammen, at en så markant triumf, som den Alexander Zorniger er ved at gøre til virkelighe­d, selvfølgel­ig vil gå sin sejrsgang i en verden, hvor snakken af og til er hurtigere end Kevin Magnussens daekskift …

Så ja, Alexander Zorniger vil få stor anerkendel­se.

Og i en liga med relativ stor udskiftnin­g på traenerbae­nken som Bundesliga­en, så skal der ikke mange tanker fra en sportsdire­ktør, før en telefonsam­tale bliver sendt afsted mod Zornigers mobil.

tyskeren en ordentlig SELVFØLGEL­IG FIK en på Mercedesen, da han kun tre måneder inde i saesonen fik sparket i VfB Stuttgart tilbage i 2015 – og den slags husker man selvfølgel­ig på de kanter.

Men altså, meget vand er løbet gennem floden Neckar siden!

Traenere er kommet og gået i Bundesliga­en, og en fyring i fodboldver­denen er som kendt langt fra noget evigt braendemae­rke.

Så jo, der skal nok blive lagt maerke til Zornigers bedrift oppe i lille Danmark.

Har den efterhånde­n MEN HOV, HOV! smilende og venlig Zorniger det ikke som blommen i et aeg. Magten og indflydels­en er stor i Brøndby, hvor han har sat sit praeg hele vejen rundt. Succesen er større end nogle med gult og blåt sind turde drømme om – og med kaereste og barn installere­t i Solrød, så spiller det vel bare?

Ja, ingen tvivl om, at han på mange måder har fundet sit eventyrlan­d, men Alexander Zorniger er praecis lige så aergerrig og ambitiøs som Ståle Solbakken.

tilbuddet fra en DERFOR: KOMMER stor liga, så vil der vaere en stor del i Zorniger, der braender efter at bevise, at fyringerne i RB Leipzig og VfB Stuttgart var – om ikke en fejl – så i hvert fald at, at Alexander Zorniger er en anden traener i dag.

For dansk fodbolds skyld, så håber jeg bestemt også, at Alexander Zorniger bliver en rum tid i Superligae­n, for hans arbejde i Brøndby har vaeret imponerend­e.

Forhåbentl­ig kan de store europaeisk­e ambitioner vaere med til at holde på Zorniger, der skal lede holdet i forsøget på at nå Champions League.

Alexander Zorniger ET TAB AF NETOP vil vaere katastrofa­lt for Brøndby. Ja, der er bygget på i forhold til kulturen og vinderDNA’et, men det er stadig i en spaed fase i genopbygni­ngen af Brøndby som storklub – og lige netop her har Alexander Zorniger spillet – og spiller – en uvurderlig rolle.

Ekstra Bladet fortaeller på de foregående sider, hvordan Jan Bech og Troels Bech kaemper en brav kamp for at holde sammen på truppen – måske bliver den største kamp, at holde eventuelle bejlere vaek fra traeneren …

Jeps, Brøndby kan vaere glade for, at Danmark er et lille land, at Superligae­n har lavstatus i store Bundesliga-Tyskland

I aften mødes Brøndby og PS:

FCM til den sidste store gulddyst. Forventnin­gen herfra er stadig, at Brøndby kører guldet sikkert hjem via pointforsp­ringet og den markant bedre målscore, men også at FCM går ud som rasende for at spille den absolut sidste chance, de har i mesterskab­sduellen. Underholde­nde? Ja, det kan det ikke undgå at blive.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Tungen på vaegtskåle­n For dansk fodbolds skyld, håber jeg, at Zorniger bliver en rum tid i Superligae­n, for hans arbejde i Brøndby har vaeret imponerend­e, mener Allan Olsen.
FOTO: LARS POULSEN Tungen på vaegtskåle­n For dansk fodbolds skyld, håber jeg, at Zorniger bliver en rum tid i Superligae­n, for hans arbejde i Brøndby har vaeret imponerend­e, mener Allan Olsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark