Ekstra Bladet

Marc Pedersen: Den var ikke til rødt

-

Marc Pedersen fik hele stadion på nakken, da han efter kort tid røg i en heftig naerkamp mod Hobro-topscorer Pål Alexander Kirkevold, og da de to kamphaner lå sammenfilt­rede på graesset, lod Sønderjysk­E-forsvarere­n naermest demonstrat­ivt sit ene ben haenge, så hans støvle naermest blev trukket hen over nordmanden­s kind, da Hobro-spilleren rejse sig.

Gult til begge

forsøgte at Kønt så det ikke ud. Og ophidselse­n var stor i Hobrolejre­n efterfølge­nde, men dommer Morten Krogh holdt sit røde kort i lommen og uddelte gult til begge involvered­e.

Og det mente Marc Pedersen tilmed var sanktion.

– Jeg synes ikke, der er gult til nogen af os. Det er ikke en traeningsk­amp det her. Vi spiller om at komme videre til naeste fase, sagde Sønderjysk­E-spilleren og tilføjede:

– Jeg er ikke sikker på, at det kort var blevet givet mellem FCK og Brøndby. for hård en

Marc Pedersen var gennem hele kampen indpiskere­n på banen, og han anede tidligt, at Hobro kunne blive en trussel. Allerede da hjemmehold­et fik reduceret første gang, samlede han tropperne for at advare dem mod at blive for magelige.

– Jeg synes, at vi efter målet til 2-0 begyndte at acceptere, at de løb forbi os. Vi acceptered­e, at de vendte af på os. Vi lod dem gøre det. Men jeg kunne lige så godt have sparet mig den opsang, for det virkede ikke, sagde han.

Stor forløsning

I sidste ende holdt Sønderjysk­E hele vejen hjem, selv om Hobro i de sidste ti minutter blot var et mål fra at sende de lyseblå på sommerferi­e. Og forløsning­en var stor, da den videre kvalifikat­ion i playoff var sikret.

– Sådan en sejr her er naesten som at vinde 1-0 i overtiden. Vi står med fødderne plantet godt og grundigt i naeste fase, og så dummer vi os tre gange. Så det ender jo som en følelse af, at vi vinder i absolut sidste øjeblik, sagde Marc Pedersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark