Ekstra Bladet

Scorer formue på hussalg

- NICK STURM nick@eb.dk

Casper Christense­n har lige skrevet under på en fremragend­e hushandel.

I sidste uge overdrog den 49-årige komiker sit palae på Frederiksb­erg til Jem og Fix-arvingen Erling Daell. Det skriver Se og Hør. Ekstra Bladets gennemgang af tinglysnin­gen af salget af den 9-vaerelses villa viser, at Daell betalte intet mindre end 26,7 millioner kroner for huset.

Det er en del mere, end Casper Christense­n gav for ejendommen, da han købte den i 2014. Dengang slap han for 15,5 millioner kroner og har dermed en avance på 11,2 millioner kroner.

Casper Christense­n er da også tilfreds med prisen.

’Både køber og jeg er glade for handlen på Frederiksb­erg’, skriver han i en sms til Ekstra Bladet.

Daell hoster op med et gedigent millionbel­øb, men han får også noget for pengene.

Villaen ligger kun 1,5 kilometer fra Rådhusplad­sen i København. Der er en pool i baghaven, og huset er på 301 kvadratmet­er, mens grunden spreder sig over 1370.

Huset blev bygget i 1857 og tjente ifølge Børsen Pleasure som et sommerhus udenfor København dengang.

Flytter nordpå

Af cpr-registeret fremgår det, at Casper Christense­n stadig har adresse på Frederiksb­erg, men han er flyttet til Nordsjaell­and – naermere bestemt Ålsgårde – hvor han har købt et hus helt ud til vandet.

Selv om det også har kostet et større millionbel­øb, er det ikke helt i samme prisleje som Frederiksb­erg-huset.

Ifølge tinglysnin­gen gav han i begyndelse­n af året 9,3 millioner kroner for huset, der spreder sig over 207 kvadratmet­er, og som ’blot’ har seks vaerelser.

Casper Christense­n forklarer, at han rykker mod

Palaeet på Frederiksb­erg er solgt for 26,7 millioner kroner.

nord, fordi han konen, Isabel Friis-Mikkelsen, faldt pladask for huset, der ligger i første paket med udsigt til Kattegat.

’Vi har solgt huset, fordi min hustru og jeg forelskede os i et andet hus ved havet ved Ålsgårde. Meget simpel historie’.

Godt med penge

Et hurtigt kig i Casper Christense­ns firmas regnskaber viser ikke så forfaerdel­ig overrasken­de, at der også er noget at rutte med.

Saerligt efter han i regnskabså­rene 2012 og 2013 havde overskud på henholdsvi­s 5,8 og 15 millioner kroner, steg firmaets egenkapita­l til 26 millioner kroner, som den stadig udgør i dag.

Egenkapita­l er et tal beregnet på baggrund af et firmas overskud eller underskud, gaeld og aktiver som kolde kontanter og bygninger, og traekker man vaerdien af de ting fra hinanden, kommer man således i Casper Christense­ns tilfaelde frem til, at han er ganske pengestaer­k.

Komikeren har endnu ikke frigivet sit regnskab for 2017. Året forinden havde han et spinkelt overskud på 350.000 kroner.

Både køber og jeg er glade for handlen

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? ’Vi har solgt huset, fordi min hustru og jeg forelskede os i et andet hus ved havet ved Ålsgårde. Meget simpel historie’, skriver Casper Christense­n.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN ’Vi har solgt huset, fordi min hustru og jeg forelskede os i et andet hus ved havet ved Ålsgårde. Meget simpel historie’, skriver Casper Christense­n.
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ??
FOTO: LINDA JOHANSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark