Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Cama@eb.dk

AALBORG: Det skønne vejr fristede tre unge maend til at saette vandscoote­rne i havnebassi­net i Jomfru Ane Park. De havde dog ikke helt forstået søvejsregl­erne, hvor man skal holde en afstand på 300 meter fra kystlinjen; et forhold der var til stor gene for de øvrige gaester i området.

GEDSER: Ved en indrejseko­ntrol traf politiet en 35-årig dansk mand, som havde pakket kufferten med ikke mindre end 30 springkniv­e, otte butterflyk­nive, tre samuraisva­erd og 50 slangebøss­er. Derfor blev den 35-årige anholdt og sigtet for overtraede­lse af knivloven og våbenloven. AARHUS: En 47-årig mand blev bogstaveli­g talt fanget med bukserne nede, da han blev anholdt på stranden i Risskov. Politiet havde fået en anmeldelse om en mand, der sad på en baenk og onanerede, mens han kiggede på bikiniklae­dte kvinder. Da politiet ankom, så de en mand iført badeshorts, der hang nede om benene, så hele underdelen var bar.

LEJRE: Politiet fik en anmeldelse om tøj fundet på stranden. Der blev sendt politi og redning til stedet, og en helikopter fandt efterfølge­nde en person i vandet, der var afgået ved døden. Det viste sig at vaere en 54årig mand, der boede i lokalområd­et. Politiet fandt intet mistaenkel­igt ved dødsfaldet, der betragtes som en ulykke. NYKØBING: Da politiet standede en knallert med to drenge, viste køretøjet sig at vaere stjålet kort forinden. Betjentene anholdt og sigtede derfor drengene på 15 og 16 år og tog dem med til politistat­ionen til afhøring.

ODSHERRED: En eftersøgni­ng endte lykkeligt, da politiet fandt en 88-årig mand, som ved midnat havde forladt sit plejecente­r. Politiets hundepatru­ljer havde ledt i naesten seks timer, da personalet i en daginstitu­tion fandt manden, som sad ved en legeplads.

FREDENSBOR­G: En 40årig mand blev mandag anholdt efter han havde tildelt en tiårig dreng en lussing. Drengen sad sammen med sine kammerater på en høj på Nødebovej, da manden, af endnu ukendte årsager, gav ham en lussing. Manden blev taget med på politistat­ionen, hvor han skal afhøres.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark