Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har en staerk trang til forandring­er i dit liv disse dage. Du er nysgerrig og måske en anelse rastløs. Du søger nu ofte forandring­er og nye udfordring­er som Vaedder, men i dag er du ekstra utålmodig og impulsiv. Pas godt på dig selv, så du ikke snubler i farten i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at vaere lidt sammen med dine venner, men i dag vil det måske ikke vaere helt så nemt. Alle har nemlig travlt med deres eget, og det kan måske vaere svaert at få kalendrene til at matche, hvis ingen vil give sig? Du kan jo gøre et ihaerdigt forsøg, om ikke andet.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil du vaere optaget af kaerlighed­en. Men den er ikke altid let at blive klog på, specielt ikke, hvis ikke begge parter er villige til, at lytte til hinandens synspunkte­r, og til at laere hinanden bedre at kende. I dag vil I nok stå stejlt på hver jeres meninger.

TYREN 21/4-21/5

I dag vil der ikke vaere meget der er konsensus eller regler omkring, sådan som du ellers ønsker det. Mange spilleregl­er vil blive brudt, og folk vil både føle en trang til, og en ret til, at gøre lige dét, der falder dem ind. Du forsøger hårdnakket at tale folk omkring dig lidt til fornuft.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har fået sat perspektiv på et par ting de seneste par dage, og forsøgt at fornemme kursen. I dag traenger du til at handle, og så tage de første par skridt. Du vil gerne frem i verden med ”syvmile-sko” lige nu. Men pas på du ikke traeder omgivelser­ne over taeerne.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil du have lyst til at arbejde hårdt, der skal ske noget, og der skal noget fra hånden. Desvaerre kan det ikke udelukkes, at visse personer omkring dig, kan føle at du ligefrem hundser med dem, hvis ikke du mener de løfter deres del af byrden. Du er temmelig frisk i replikken.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Der er fuld knald på dig og dine meninger i dag. Du vil sige lige hvad det passer dig, til hvem det passer dig. Det er ikke sikkert det falder i god jord hos alle, men af og til må man jo have lov at markere sig, er din holdning lige nu. Du er klar til at tage både konflikter­ne og skraldet.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til én på opleveren lige nu, men pas på at folk omkring dig ikke tager dig for bogstaveli­gt. Det kan jo godt vaere I har forskellig­e opfattelse­r af, hvad udfordring­er er, og du kunne nemt komme til at gabe over mere, end du regnede med. Tag et skridt ad gangen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Kreativite­t er på dagsordene­n, og du vil føle dig inspireret, du har et hav af ideer. De skal allesammen bare prøves af nu, og helst på én gang. Dine omgivelser kan nok ikke helt følge med din energi og dit tempo. Lad det ikke kamme helt over, folk skal lige kunne følge dig.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har lyst til at vaere helt i fred i dag, du har haft et par begivenhed­srige dage i gode venners lag. Men det er ikke sikkert du helt kan finde ro, når det kommer til stykket. Et par af dine venner, har sikkert sagt et par ting, som du føler du er nødt til at taenke over.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan der opstå ballade og konflikter i forbindels­e med penge, isaer hvis det gaelder arv, testamente eller andet i den dur. Ingen vil give eller rykke sig en tomme, hvis I pludselig inden for familiekre­dsen kommer til penge, ingen havde regnet med. Tal om det i morgen.

FISKENE 20/2-20/3

Snakken går livligt i den lille familie i dag, og bølgerne går måske tilmed højt. Der vil vaere staerke holdninger der brydes, måske generation­erne imellem. Unge mennesker giver ikke altid meget for tidligere tiders regler. Forvent et lille oprør fra den yngre del af familien i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark