Ekstra Bladet

FCM raser efter Zornigers angreb: Det klaeder ham ikke

-

Alexander Zornigers meget direkte angreb på to FC Midtjyllan­d-spillere efter nederlaget i guldbraget mandag aften bliver taget meget ilde op i ulve-lejren.

Brøndbys tyske succestrae­ner rettede en skarp kritik af spillestil­en hos både Tim Sparv og ikke mindst angriberen Paul Onuachu.

– Tim Sparv skulle ikke have vaeret på banen. Der var klart to gule kort til ham, og det samme med Paul Onuachu.

– Hele ligaen ved, at han bør vises ud i hver anden kamp på grund af måden, han svinger med sine arme og albuer. Men det ved dommerne tilsynelad­ende ikke. Det er jeg selvfølgel­ig pisseirrit­eret over, sagde Zorninger til TV3 Sport efter kampen.

Det er en melding som savner format ifølge FC Midtjyllan­ds sportschef Svend Graversen.

– Hvad siger I til Alexander Zornigers efterlysni­ng af rødt kort til Paul Onuachu for brug af albuer?

– Da vi taber til Brøndby på MCH Arena i en rigtig flot kamp for nylig, giver vi Brøndby den kredit, som de skal have for det comeback, de laver.

– Det er svaert at lave, fastslår Graversen i forbindels­e med traeningen dagen efter triumfen i Brøndby.

– Jeg synes ikke, at det klaeder Alexander Zorniger at komme med så markant en udtalelse om en af vores spillere efter kampen, hvor han sviner ham til.

– Vi taler her om en spiller, der har et internatio­nalt snit over sig.

– En spiller som repraesent­erer noget af det, som vi i klubberne skal gå efter, for at gøre den danske liga mere interessan­t og attraktiv.

– Så er jeg helt sikker på, at dommerne sagtens kan klare at dømme de ting, som de ser omkring Paul Onuachu, siger Svend Graversen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark