Ekstra Bladet

BRONZEBRAG I FARUM

KASPER HJULMAND og FC Nordsjaell­and vil saette FCK på plads i den direkte duel på mandag

- FOTO: HENNING BAGGER

Der er lagt op til et gedigent bronzebrag i Farum 2. pinsedag, når FC København gaester FC Nordsjaell­and i kampen om metal og en direkte plads i naeste saesons Europa League.

Efter den sørgelige nullert i Aalborg overtog Kasper Hjulmands unge tropper nemlig igen førertrøje­n fra FCK og Ståle Solbakken med et enkelt point. Nordmanden har ellers brugt meget krudt på at pointere, at københavne­rne har vaeret meget bedre end FC Nordsjaell­and hele foråret, og at FCK har fortjent pladsen i Europa.

På sin helt egen og afdaempede facon gav FCN-chef Kasper Hjulmand i aftes svar på tiltale.

– Jeg glaeder mig helt vildt til den direkte duel med FCK. Heldigvis er det ikke antallet af ord, der afgør, hvor bronzen skal hen, og nu er vi igen foran FC København i tabellen, sagde Kasper Hjulmand med et lille smil, inden han fortsatte.

– Det er en helt vild praestatio­n af alle i FC Nordsjaell­and, at vi er et point foran FCK inden sidste spillerund­e. Vi spillede med ni mand fra eget akademi mod AaB, og FCK har et hold med lutter landsholds­spillere og dyre drenge. Så stor cadeau til alle omkring vores klub – uanset om det ender med bronze eller ej.

Ageret anderledes

Efter den den sløje praestatio­n i Aalborg står det dog ikke bøjet i neon, at FCN løber med medaljerne på mandag. For det normalt pasningssi­kre Farum-hold havde stort besvaer med at ramme hinanden og saette chancer sammen mod AaB.

Selv om Mathias Jensen var enig i den konklusion, så mente den landsholds­aktuelle FCN-anfører, at den dårlige praestatio­n hang sammen med resultatet inde i Parken.

– Dommeren sagde til mig efter pausen, at FCK var bagud, men det var ikke sådan, at vi spillere løb og fokuserede på kampen i Parken. Men jeg er da ret sikker på, at Kasper Hjulmand havde ageret anderledes på baenken, hvis vi skulle frem og jagte sejren, sagde Mathias Jensen og uddybede.

– Sådan udviklede resultater­ne sig ikke, og vi var godt tilfredse med uafgjort mod AaB, for nu kan vi selv afgøre sagerne. Vi kommer ikke til at stille os tilbage og spille på 0-0 mod FCK, for vi kan ikke forsvare en skid hjem, men det ene point kan vise sig at blive vigtigt, for FCK skal jo forcere på et tidspunkt så.

Det er mandag klokken 18.00, at de nordsjaell­andske maelketaen­der og de dyre landsholds­spillere fra FCK tørner sammen i bronzebrag­et.

 ??  ?? Spaendt traener
– Jeg glaeder mig helt vildt til den direkte duel med FCK, siger FCN-traener Kasper Hjulmand.
Spaendt traener – Jeg glaeder mig helt vildt til den direkte duel med FCK, siger FCN-traener Kasper Hjulmand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark