Ekstra Bladet

Én rocker-tatovering tilbage

-

Det har kraevet mange timer på briksen at få fjernet tatovering­er, som er knyttet til Hells Angels og Bandidos.

– Alt, der skal fjernes, er fjernet. Jeg har beholdt én (1 %-maerket på venstre hånds fingre, red.).

– Den minder mig om de 20 år, jeg har brugt eller misbrugt af mit liv. Det er en del af hele det hardcore bikermiljø. Ingen har patent på, at det skal fjernes. Det er en del af mig. Alle ved, jeg har vaeret HA'er. Alle ved, at jeg har vaeret Bandidos.

– Det kan også give indtryk af, at du ikke er helt ude?

– Det ved alle, jeg er. Det er ikke en hemmelighe­d, siger han.

– Du har tidligere sagt, at du var faerdig som rocker, og så kom du alligevel med i Bandidos. Hvorfor skal vi tro på, at det er slut?

– Jeg kan ikke se mig selv i en klub igen. Og jeg har fået masser af tilbud, uden at jeg vil saette navn på. Jeg tror sgu, min tid er ovre. Nu vil jeg nyde mit liv, slappe af og holde nogle foredrag, siger han og erkender, at han nok stadig ville have vaeret rocker i dag, hvis han ikke var blevet smidt ud.

– Du har taget nogle dumme beslutning­er i dit liv. Kan du risikere at gøre det igen?

– Jo, men der er kommet en ny faktor ind i det. Nemlig min sygdom. Jeg gider ikke spilde mit liv på lige pludselig klokken 16 i morgen at vaere i krig med en gruppering fra Nørrebro eller Aarhus. Nu kaemper jeg med det her, og så vil jeg sådan set bare prøve at overleve, få det bedste ud af mit liv og nyde de sidste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark